ZTC

Broševi su nekada bili rezervirani za naše bake, otmjene kompletiće, šalove i šešire koje su uljepšavali svojim ljupkim izgledom. Vjerojatno vas asociraju na nešto sasvim zastarjelo i kičasto, u svakome slučaju nešto što ne biste same izabrale kao omiljeni modni dodatak. Pa ipak, naši regionalni dizajneri još su nas jednom uhvatili nespremne i potpuno nas razoružali svojom maštovitosti i smislom da materijalima udahnu novi život.

Dvije sestre, prijateljice i dizajnerice nakita MY DREAM, oduševile su nas ne samo bogatim nakitom, već i dirljivom životnom priču. U trenutku kada im je bilo najteže, pronašle su radost u kreiranju nakita i stvorile sasvim poseban, sada već regionalno poznat brend. Još su jedan dokaz da se upornost, trud i originalnost uvijek isplate. 

Jedan od njihovih aduta definitivno leži u činjenici što se uvijek vode vlastitim idejama te slušaju svoje srce i maštu koja ih vodi do stvaranje prekrasnih, nosivih i prepoznatljivih modnih dodataka. Nedavno su predstavili i kolekciju ručno šivanih broševa koja nas je ostavila bez daha. Stotinu perlica pomno sašivenih u vrlo moderan i unikatni broš, definitivno će promijeniti vaše dosadašnje mišljenje o ovom, pomalo zaboravljenom, komadu nakita.

Nas su definitivno osvojile i s lakoćom možemo predvidjeti povratak broševa u velikome stilu!

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranica My dream

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE