ZTC

Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji započelo je sredinom lipnja, a u tih desetak dana Hrvatska reprezentacija stekla je simpatije širom svijeta. I mi bodrimo Vatrene na Svjetskom prvenstvu uz crveno – bijele modne kombinacije iz Zare, H&M-a i New Yorker-a.!

Iz Zare smo izabrali preslatku bijelu haljinicu s gumbićima uz koju savršeno pašu crveno – bijele cipele na petu sa simpatičnim dizajnom i crvena torba. Ova kombinacija savršena je za ljetne večeri u gradu.

Bijele traperice  su jedan od onih klasičnih odjevnih predmeta koje moramo imati u ormaru. Savršene su za ljeto kada želite nositi duge hlače, a opet osjećati se ugodno i ležerno. Na njih smo iskombinirali crvenu majicu koja otkriva ramena, prekrasan bijeli ruksak i udobne japanke. Odlična kombinacija iz New Yorker-a za ugodnu šetnju s prijateljicom po shopping centru ili popodnevnu kavu.

Široke hlače od laganog materijala su “must have” ove sezone jer su udobne za nošenje, a pritom i odlično izgledaju. Crvene hlače iz H&M iskombinirali smo na bijelu čipkastu košulju i ceker uz tamnoplave cipele na punu petu. Savršeno za ljetne poslovne sastanke.

Pripremila: Stilueta
Foto: Zara/New Yorker/H&M

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE