Prošle godine Koblerov trg bio je jedno od omiljenih okupljališta Riječana i turista. Posebno uređen atraktivnim adventskim vijencem poslužio je i kao kulisa brojnih fotografija koje su svoje mjesto pronašle na društvenim mrežama.

I ove godine Trg Ivana Koblera bit će sigurno jedna od najposjećenijih adventskih lokacija u Rijeci, a upravo je danas u 17h upriličena i svečanost povodom paljenja prve svijeće. Unatoč  niskim temperaturama, događanje je privuklo velik broj posjetitelja koji su uživali u nastupima Frane Živkovića, Medee Market Sindik, Schola Cantorum i djece iz Centra za odgoj i obrazovanje. Svečanu priliku i početak Došašća na Koblerovom trgu nisu propustili ni  riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, rektor Katedrale sv. Vida Matija Matičić, župnik crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije Sanjin Francetić kao i  direktor TZ grada Rijeke Petar Škarpa.

Radujemo se blagdanskim trenucima na ovaj lokaciji koja je u proteklom razdoblju zablistala i vjerujemo kako će prosinac biti najbolji i najljepši dosad!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE