skip to Main Content
MENU
Uz brojne posjetitelje Koblerov trg obasjala prva adventska svijeća!

Uz brojne posjetitelje Koblerov trg obasjala prva adventska svijeća!

Prošle godine Koblerov trg bio je jedno od omiljenih okupljališta Riječana i turista. Posebno uređen atraktivnim adventskim vijencem poslužio je i kao kulisa brojnih fotografija koje su svoje mjesto pronašle na društvenim mrežama.

I ove godine Trg Ivana Koblera bit će sigurno jedna od najposjećenijih adventskih lokacija u Rijeci, a upravo je danas u 17h upriličena i svečanost povodom paljenja prve svijeće. Unatoč  niskim temperaturama, događanje je privuklo velik broj posjetitelja koji su uživali u nastupima Frane Živkovića, Medee Market Sindik, Schola Cantorum i djece iz Centra za odgoj i obrazovanje. Svečanu priliku i početak Došašća na Koblerovom trgu nisu propustili ni  riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, rektor Katedrale sv. Vida Matija Matičić, župnik crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije Sanjin Francetić kao i  direktor TZ grada Rijeke Petar Škarpa.

Radujemo se blagdanskim trenucima na ovaj lokaciji koja je u proteklom razdoblju zablistala i vjerujemo kako će prosinac biti najbolji i najljepši dosad!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top