ZTC

Radni dan je završio, nalazite se u toplini svojega doma, obukli ste omiljene papučice i kućni ogrtač… Vaše vrijeme je došlo, vrijeme za opuštanje i ugađanje svim osjetilima. Danas sam pripremila jedan veoma poseban članak, od uređenja interijera, preko savjeta za opuštanje, do omiljenih knjiga i svijeća, sadrži baš sve što je potrebno da se “razmazite” u hladnu zimsku večer i utonete u sladak i bezbrižan san.

Za kvalitetno spavanje, neophodno je izabrati ugodnu posteljinu, toplu dekicu te pokoji ukrasni jastučić. Danas sam odlučila izabrati neutralne, smirujuće lila i sive tonove pri uređenju spavaće sobe tj. samoga kreveta.

Započinjemo sa kvalitetnom posteljinom, savršenu smo pronašli u H&M HOME i Posteljina.hr

H&M HOME

POSTELJINA.HR

Kako biste se dodatno ugrijali svakako nabavite mekanu dekicu u svojim omiljenim tonovima, koja neće samo izgledati lijepo već će i odlično služiti svrsi!

ZARA HOME

WOOL ESSENTIALS

Samo još nedostaje pokoji ukrasni jastučić i vaša oaza je spremna za ugodan san i opuštanje. Ponovno sam izabrala neutralne tonove i nježni cvjetni uzorak.

ZARA HOME

Ukoliko vas zanima koje su dobre navika koje će vas opustiti prije spavanja svakako pročitajte  OVAJ ČLANAK, danas vam želim preporučiti da zapalite omiljenu mirisnu svijeću i ugodite svojim osjetilima. Pripremite si okrepljući RIJEČKI ČAJ, koji će vas ugrijati i opustiti te izaberite omiljeno štivo, mi preporučujemo klasik poput Ane Karenjine ili Doriana Grayja.

IG: candeland_zg

Prije spavanja odvojite vrijeme samo za sebe, opuštanje i reflektiranje na protekli dan. Iskoristite taj trenutak da osjetite zahvalnost, ljubav i mir u srcu, te zaspite za osmijehom na licu. Želimo vam ugodne i sretne snove koji će vas uvesti u još dobar, pozitivan i uspješan dan!

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: facebook stranice navedenih brendova, Instagram, službeni web 

Vaši komentari