ZTC

Nakon samo 5 dana od kako su ulaznice za spektakl na Kantridi puštene u prodaju, 90% stadiona je rasprodano. Nakon tribina D, F i B, rasprodane su i tribine E i obiteljska tribina te se pokazalo da su iz Armade opravdano još prije najavljivali kako vjeruju da će sve tribine biti popunjene.

Osim ove dobre vijesti dolazi još jedna, a vezana je uz brazilsku TV kuću TV Gazeta iz Sao Paula – najvećeg grada južne polutke, koji sa svojim širim područjem ima više od 20 milijuna stanovnika. U Rijeku stiže TV ekipa koja će u našem gradu snimati opširniju reportažu o stadionu Kantrida, ali i klubu koji posljednjih godina bilježi zaista sjajne rezultate što je odlična prilika za turističku promociju Rijeke. Domaćin u Rijeci bit će im riječki portal Fiuman.hr.

“Iznimno nam je drago da smo uspostavili suradnju s TV postajom Gazeta, ali i njihovim vrlo popularnim portalom Gazeta Esportiva. Dapače, ponosni smo što će se kadrovi s Kantride i utakmice Rijeka – Maribor prikazati u Brazilu te vjerujemo da će Armada i njima pokazati zašto ih se smatra jednom od najboljih navijačkih skupina u ovom dijelu Europe.” rekao je glavni urednik portala Fiuman, Zoran Zdelar.

Da se radi o značajnom brazilskom mediju potvrđuju i riječi producentice Gazete, Fernande Silve, koja je zadužena za organizaciju njihovog boravka u Rijeci.

“U sastavu našeg medijskog koncerna imamo TV postaju, radio postaju, sportski portal i sveučilište Faculdade Cásper Líbero, a sjedište nam je u Sao Paulu. Brazilci su se iznimno zainteresirali za hrvatski nogomet tijekom Svjetskog prvenstva i zbog toga vas dolazimo posjetiti. Utakmica na Kantridi iznimno nam je zanimljiva i vjerujemo da će to biti jedno sjajno iskustvo koje želimo podijeliti sa svima u Brazilu”, rekla je Silva.

Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari