ZTC

U vrijeme dok mnogi odlaze iz zemlje, mnogi pričaju o odlasku i naglašavaju kako je uspjeti moguće jedino u našem glavnom gradu, u današnjoj emisiji inspiraONA donosimo tri drugačije priče koje u fokus stavljaju tri žene koje su uspjele raditi što vole i stvoriti uspješne brandove, a sve to u svojim malim sredinama.

Tanja Lukin, vlasnica je salona ljepote Lunika u Bujama i primjer kako je moguće raditi ono što voliš, razvijati se i to u jednoj manjoj sredini. Maja Perman, vlasnica je modnog studija Ma’at u Jurdanima i odluku da otvori baš u malom mjestu, a ne u većoj obližnjoj Rijeci nije nikad požalila!

Srcem se vodila i  modna dizajnerica Adriana Rajčić koja je svojoj ljubavi prema modi i dizajnu dom našla u svojim Delnicama gdje ima svoj modni atelier koji su Delničani prihvatili otvorena srca i s velikim odobravanjem.

Naše su sugovornice istaknule prednosti rada u intimnijoj sredini te su otkrile svoj recept ka glavnom jelu – uspjehu i sretnom, zadovoljnom i ispunjenom životu!

Danas u 18:05h u programu Tv Istre, nova doza inspiracije, nova inspiraONA s Marijom Mažar, urednicom i voditeljicom kroz tople i pozitivne priče!
Emisija je snimana u prostoru Porsche Inter Auta u Rijeci, cvjetni aranžman: cvjetarna Maja, ZTC,  styling voditeljice butik Bombastik iz Rijeke, frizura: Frizerski salon Jelena, make up: Romana Poropat.

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE