ZTC

U našoj Rijeci sve je više kulturnih događanja koja se ističu bogatim i drugačijim programom, odnosno sadržajima koji će zadovoljiti različite interese i ukuse. Ovog petka, 10.11, u Filodramatici priprema se sajam neobičnih naprave i “uradi” sam kulture – 3N: Napusti Normalne Naprave. I sami smo veliki ljubitelji ručnog rada te umjetnosti u svakome obliku, stoga nas je već sama inicijativa oduševila, a jedva čekamo prisustvovati realizaciji. 

Inspiriran devetnaestostoljetnim konceptom Svjetske izložbe na kojoj su izumitelji i inženjeri mogli javnosti predstaviti nove izume i otkrića, sajam 3N okuplja neobične izloške i objedinjuje uvrnute ideje koje služe kao katalizator novih pristupa u upotrebi tehnologije.

Drugo izdanje sajma 3N dovodi u veliku dvoranu Filodrammatice uradi-sam entuzijaste, inovatore i umjetnike koji će predstavili uređaje nastale hakiranjem svima dostupne tehnologije. Kao mjesto okupljanja znatiželjnika koji uživaju u procesu učenja i dijeljenja znanja, sajam je izvrsna prilika za upoznavanje različitih ideja i ostvarenja, gdje se posjetitelji i izlagači mogu međusobno upoznati, na radionicama učiti jedni od drugih i otvoriti mogućnost buduće suradnje.

Dakle, sajam će stvoriti odličnu priliku za druženje, međusobno upoznavanje i razmjenjivanje iskustva uz dozu inovacija, tehnologije i umjetnosti na jedan sasvim drugačiji i nov način. Vidimo se u ovog petka u Filodramatici!


Pripremila: Stilueta
Photo: Ivor Mažar

Kancelarija bar