Svaki roditelj zna koliko je bitan rad, rad na sebi, rad s djecom, učenje kao temelj zdravog i sretnog odgoja stoga nas je vijest o ovoj edukaciji poprilično rezveselila. Održat će se 08. prosinca u sklopu Visoke poslovne škole PAR  Rijeci.

Želimo li da dijete razvije vještine i sposobnosti emocionalne i socijalne inteligencije, tada je svakako važno da o tome mislimo svakoga dana. 
U ovoj edukaciji povezat će se  svakodnevne situacije s poticanjem razvoja emocionalne inteligencije kod djeteta. Neke od vještina emocionalne inteligencije, o kojima će se  govoriti tijekom edukacije, koriste se i u terapiji igrom.

Edukacija je namijenjena za: roditelje, odgojitelje, učitelje, psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge, edukacijske rehabilitatore, logopede, psihoterapeute i sve druge koje zanima ovo područje dječjeg razvoja.
Prijavite se za edukaciju na https://goo.gl/yWCEAZ
Više informacija o edukaciji na http://bit.ly/Rijeke-edukacija-122017

IRENA ORLOVIĆ
Što možemo napraviti kad je rana stimulacija u pitanju govorit će vam Irena Orlović, savjetodavna terapeutkinja, autorica nagrađivane web-aplikacije Pametnica, vlasnica i urednica izdavače kuće Harfa putem koje je prethodnih 17 godina proučavala literaturu uglednih svjetskih neuroznanstvenika.
Vođena osobnim iskustvom kroz rad na ranoj stimulaciji sa svojim djetetom neke od tih naslova objavila je i na hrvatskom jeziku pod sloganom Knjige koje vole djecu.

TATJANA GJURKOVIĆ
Tijekom edukacije Tatjana Gjurković, mag. psihologije, certificirana transakcijska analitičarka – psihoterapeutkinja te registrirana terapeutkinja igrom, produbit će vaše znanje o emocionalnoj inteligenciji.
Govorit će o važnosti samosvjesnosti vlastitih obrazaca osjećanja, razmišljanja i ponašanja kao i znanje o emocijama te će osvijestiti kako razgovarati s djetetom i kako poticati razvoj djetetove empatije, što je preduvjet za razvoj njegove socijalne svijesti i odgovornosti prema sebi i drugima.

IZVOR:FACEBOOK 

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE