ZTC
Bernarda Janeš mlada je kreativka čija je ljubav prema stvaranju unikatnih predmeta i dekoracija došla sasvim neočekivano i spontano. Sve je započela nakon završetka fakulteta kada je  imala veliku potrebu stvoriti nešto sama svojim rukama. Iako nije znala što je čeka znala je da ne želi nositi odjeću i modne detalje kao i ostatak uniformiranog grada, poželjela se istaknuti među mnoštvom. Sve je započelo jednog zimskog dana kada je tražila traku za kosu, gledala je po raznim dućanima i na kraju je odlučila sama ju izraditi.
“Nakon par metara potrošenog konca nastala je traka i tako sam se zaljubila u pletenje.”
To je ujedno bilo i prvo što je isplela, a nakon toga nastale su ukrasne košarice koje su odmah postale zanimljive mojim prijateljima i poznanicima, a veliku pažnju dobili su i jastučići zvjezdastog oblika. U tom procesu nastala je i jedna pletena torba koju je izradila mami za poklon.
“Sada su na redu puloveri pošto stiže hladnije vrijeme, a svi znamo kakva je riječka bura.”
I samo ime brenda usko je vezano uz ono što radi – plete. Pa tako je i nakon dugo razmišljanja nastala La Petlja, kratko, simpatično i pamtljivo, zar ne?!
Iako je La Petlja još uvijek samo hobi jer plete kako bi se opustila, ipak više o Bernardi i njenom brendu možete saznati na Instagram profilu, a nada se da će uskoro i stići i stranica za prodaju. Ima veliku podršku obitelji i prijatelja te se jako veseli novim projektima, a stvaranje brenda joj je jedan veliki izazov i te jedva čeka vidjeti gdje će je odvesti.
Foto: privatni arhiv
Pripremila: Stilueta
Kancelarija bar