ZTC

Prednosti trbušnoga plesa su brojne kako fizičke tako i psihičke.  Trbušni ples je idealna kardiovaskularna tjelovježba  te na zabavan način uz orijentalnu muziku i senzualne pokrete sagorijevate kalorije. Ples jača mišiće cijeloga tijela, ruku, leđa, trbuha i nogu. Kružni i oštri pokreti tijela koje učimo na satu doprinose boljem raspoloženju te smanjuju nivo stresa.  Pokreti su veoma artistički, senzualni  i ženstveni što dopridonosi osjećaju samopouzdanja. Polaznici se kroz vježbu nauče lijepo kretati te i osobe sa niskim samopouzdanjem počinju voljeti svoje tijelo.

 Na satovima vlada ugodna i opuštena ali radna atmosfera. Divan je osjećaj plesati i prepustiti se pokretima i orijentalnoj glazbi.

Ljepota trbušnoga plesa je u tome što je prikladan za žene svih godina i tipova tijela. Polaznice se nakon sata osjećaju zadovoljno, opušteno i  osjećaju onaj dobar umor jer su učinile nešto pozitivno za sebe i svoje zdravlje. Mnoge su upoznale nove prijateljice i sklopile divna poznanstva. Sat trbušnoga plesa je više samo od običnoga sata plesa. Ovaj ples je poput terapije te pomaže ženama da zaborave na sve i  posvete se sebi na sat vremena.

Trbušni ples imate priliku naučiti u Sara Dance Studiju u Rijeci na adresi Franje Brentinija 5. Studio nudi grupne programe za početni, srednji i napredni trbušni ples jednako kao i mogućnost individualnih satova. 

U tijeku su upisi u početnu grupu koja počinje 30.09.2019. Termini su pon i sri od 19:00h-20:00h. Tečaj je namijenjen onima koji nikada  nisu plesali trbušni ples, te će polaznici kroz 2 mjeseca koliko tečaj traje naučiti osnove ovoga plesa te sve to otplesati u jednu  jednostavnu koreografiju na orijentalnu glazbu. Za sve info javite se Sari na 095/9015 858, email bellysaradance@gmail.com , ili pošaljite poruku na fb stranicu: https://www.facebook.com/trbusniples.sarasarson

O Sari Saršon

Sara je certificirana voditeljica plesnih tehnika i jedina trbušna plesačica iz Hrvatske koja se obrazuje prema Salimpour formatu, najopširnijem i najtemeljitijem kurikulumu za trbušni ples!

Sara je članica Bal Anat-a , najstarije grupe trbušnoga plesa na svijetu s kojom je imala čast nastupati u Briselu, Londonu i Stokholmu  te se trenutno priprema za nastup s Bal Anat-om u Pragu sljedeće godine!

Sarin cilj je konstanto se usavršavati u plesu, te svoju ljubav prenositi na sve zainteresirane polaznike.  http://sara-trbusni-ples-rijeka.com/

Kancelarija bar