skip to Main Content
MENU
Unutrašnja snaga žene ispričana kroz modnu priču nove Marla kolekcije

Unutrašnja snaga žene ispričana kroz modnu priču nove Marla kolekcije

Dizajnerica Nives Stepinac Grgurić pod geslom “Building Confidence”, koji je ujedno i naziv samog editorijala i kolekcije, poručuje kako se samopouzdanje i povjerenje, grade upravo na način kao i njene mreže, strpljivim, dugotrajnim i marljivim radom na sebi a formama ovih detalja, često asimetričnih, naglašava samosvijest i slobodni duh, toliko potrebne, da svoj omiljeni odjevni predmet s utaknutom dušom, sigurno i puni samopouzdanja  ponesemo u društvo, na ulice i ovladamo atmosferom u kojoj boravimo.

Mreže su tako postale neizostavni eye catcher, koji umjesto cipela i ostalih modnih dodataka lovi poglede i zadržava ih na samim kreacijama, koje su ove sezone nadahnute osamdesetima, prostrane, ležerne, udobne, u formi jumpsuita, oversized pulovera i suknji s naborima ali i vunenih jaknica, tunika i mekih slip haljina, za razne dnevne i večernje prigode. Marla tako svojom nosivom i edgy kolekcijom spaja nekoliko ovosezonskih trendova: forme i detalje osamdesetih, pliš i mreže, u vlastitoj stilskoj interpretaciji.

Autorska i art kolekcija “Building Confidence” podsjetit će svaku ženu na njenu unutrašnju snagu i snagu volje, elemente koje nipošto ne smije zanemariti u svojoj svakodnevici, kako bi samouvjereno kročila kroz život, hrabro pratila njegove ritmove i jasno izražavala svoje ideje i stavove.
Kolekcija, koja nije strogo sezonska već autorska i art, nadopunjavat će se novim komadima tokom prosinca, prigodnima za domjenke, blagdanske večere i izlaske, a ljubitelji ovog hrvatskog branda moći će ih  odabrati i naručiti na službenoj Marla stranici.

Design & styling: Marla; Nives Stepinac Grgurić
Fotografija: R. Grgurić
Model: Doris Šebestijan
MUA: Adrijana Stojanović, Salon za sunčanje i parfumerija Master

Vaši komentari
Back To Top