ZTC

Osvanulo je još jedno kišno jutro u Rijeci što nas neizostavno podsjeća na činjenicu da nam posljednji dani ljeta izmiču kroz prste i ostavljaju nas promrzle i pokisnule pod hladnom i neumornom, svima poznatom kišom u gradu koji teče. 

Priznajemo, i sami još uvijek tu i tamo obučemo sandalice i ljetnu haljinu, no za svaki slučaj u automobilu čuvamo čizmice i kišobran jer je vrijeme toliko promjenjivo da je gotovo nemogući zadatak ujutro odjenuti onu pravu odjevnu kombinaciju. Pa ipak, današnje jutro nije se moglo dvosmisleno protumačiti, kiša je tutnjala čitavu noć, a grmljavina se nije zaustavila niti ujutro. Jedino što nam je preostalo jest pripremiti se za pravi kišni dan uz odgovarajuću nepromočivu obuću i odjeću.

Esencijalni dodatak svakoj jesenskoj modnoj kombinaciji u Rijeci jest definitivno kišobran. Nije nimalo čudno da je Rijeka dobila i svoj poznati Riječki kišobran – omiljeni i praktičan modni  dodatak brojnih Riječanki i Riječana. Čvrsta konstrukcija i kvalitetna izrada pobrinut će se da kišobran izdrži i snažne nalete vjetra koji su vrlo česta pojava u Rijeci, stoga nećete morati na tjednoj razini tragati za novim kišobranom. Definitivno “must have” svakoga dana!

Potreban vam je i kvalitetan baloner za prijelazno jesensko razdoblje. Dovoljno topao, no ponovno vrlo moderan i lijep, Andy’s baloner sve je što možete poželjeti od jesenske jakne. Sada već vrlo poznati kroj i dizajn s razlogom će primamiti brojne ljubomorne poglede.

Za dame koje vole nešto klasičniji izgled, domaći brend Elfs donosi prekrasne kapute za poželjeti. Vrlo moderni, a istovremeno bezvremenski kroj zbog kojeg ćete kaput poput ovoga nositi iz sezone u sezonu. 

Nebrojeno sam puta čula, ali se i sama uvjerila da su gumene čizme definitivno najbolja investicija za jesen i zimu u Rijeci. Osim što su vrlo funkcionalne ove Hunter čizme ujedno i odlične izgledaju. 

Za kraj, sve što vam je potrebno je i torbica za svaki dan poput ove Mon.Art torbe s domaćim potpisom. Odlične je boje za jesen, a srednja veličina učinit će je savršenim odabirom za svaki dan. Definitivno naša preporuka!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE