ZTC

Brada našeg grada, autorski je projekt popularnog trgovačkog centra ZTC i Gentlemen’s Shopa koji slavi eudajmonistički način života muškaraca.  ZTC  brine o svim svojim posjetiteljima, svojom ponudom i sadržajima te je ovaj iskorak ide u prilog toj činjenici jer ovim eventom obraćaju se modernoj generaciji muškaraca iako je događanje, casting kao i same najave izazvao buru dobrih reakcija kod ženske populacije koja s nestrpljenjem čeka 22.04. i priliku da od kandidata ostanu tri finalista.

Ove subote, s početkom u 16h, voditeljsku palicu preuzima Larry Ambrozich, poznato TV lice i riječka brada, a uz poznata lica u žiriju, slikanje s rekvizitima, nagrađivat će se i publika tako da svakako se isplati i ove subote vrijeme provesti u shoppingu uz zanimljive sadržaje. Tko će biti prva Brada našeg grada saznat ćemo uskoro, a vi dođite i podržite kandidate, stvarne muškarce koji osvajaju stavom, stilom, glavom i bradom!

Moramo istaknuti i Festival cvijeća koji ove subote u goste na -1 etaži dovodu najpoznatiju vrtlaricu koja će otkriti tajne zanata i velike ljubavi. Sasvim dovoljno razloga da ove dane provedemo u riječkom ZTC-u!

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari