ZTC

Zagreb je bogatiji za novu profesionalnu ručnu autopraonicu smještenu u sklopu trgovačkog centra Importanne Galeria, na etaži -4. Kako je usluga krajnji rezultat  napora u stalnom nastojanju da poboljšaju kvalitetu iste, u tom duhu, uz poznate autopraonice smještene u samom središtu grada Rijeke te u središtu grada Zagreba u sklopu Importanne Centra.

Timski rad smatraju našom temeljnom ljudskom vrijednošću, a međusobno povjerenje i poštovanje predstavljaju neophodni čimbenik za uspješan način rada, gdje  predanost prema poslu i korisnicima ima fokus na svemu što radimo, imajući uvijek na umu prvenstveno interese korisnika naših dosadašnjih usluga kao i novih klijenata novootvorene Autopraonice društva PARKING TIM d.o.o. – Autopraonica – Center Car Wash u sklopu podzemne garaže Importanne Gallerie na etaži -4.

Usluga održavanja flote vozila

Flota vozila podrazumijeva dva ili više automobila koji se redovito održavaju. Usluga održavanja flote vozila dogovara se individualno ovisno o potrebama klijenta i ne podliježe regularnom cjeniku.

Lokacije grad ZAGREB:

Autopraonca – Center Car Wash – Importanne Centar   (etaža -3)

Trg Ante Starčevića 7, 10 000 Zagreb – HR

Autopraonca – Center Car Wash – Importanne Galleria   (etaža -4)

Lokacija grad RIJEKA:

Autopraonca – Center Car Wash – Garaža Zagrad  (etaža PR)

Ivana Pavla II bb, 51 000 Rijeka – HR

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE