ZTC

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske petu godinu za redom organizira Tjedan Ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja što većem broju graĎana priliku da posjete renomirane kozmetičke salone.
Cijeli projekt je i ove godine prožet humanitarnom notom pa će dio sredstava biti doniran Dječjem domu Zagreb – domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 12. do 17. veljače 2018. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske (Baška Voda, Bjelovar, Dubrovnik, Osijek, Pula, Požega, Rijeka, Split, Zagreb…).

Preko 50 kozmetičkih salona u navedenom će razdoblju svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.
Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i Dan Zaljubljenih pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im ovo Valentinovo posebnim.

Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte onaj tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja! Sada je pravo vrijeme!

Pogledajte koji saloni su se priključili Tjednu ljepote s područja Rijeke: LINK.

Pripremila: Stilueta

SALLY