Planirate vjenčanje ili možda znate nekog tko ga planira i treba vam prekrasna vjenčanica. U suradnji s Adrianom Rajčić odlučili smo za vas pripremiti vrijedno darivanje. Sve što trebate napraviti je na mail  redakcija@stilueta.net poslati zašto smatrate da bi baš vi trebali osvojiti ovu prekrasnu vjenčanicu, a nakreativniji odgovor nagrađujemo. Pobjednicu objavljujemo u petak, 15. lipnja! 

Adriana Rajčić je  talentirana dizajnerica iz Delnica gdje je i otvorila svoj modni atelier Adriana Rajčić Design. Sve kreacije Adriana je samostalno osmislila, dizajnirala i izradila, te kaže kako joj je najveći kritičar upravo njezin muž.

Adriana je mlada, svestrana i kreativna pa je tako Adriana Rajčić Design predstavio boho vjenčanicu iz nove svadbene kolekcije. Jednostavno, prirodno i romantično –  to su riječi kojima opisujemo ovu prekrasnu vjenčanicu. Vjenčanica je napravljena od laganih i prozračnih materijala s nježnim naborima koji pokazuju prirodnu ljepotu žene.

Studirala je na Tekstilno – tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a tijekom školovanja sudjelovala je u raznim projektima i edukacijama.

Svoju prvu modnu reviju odradila je 2015. godine  na BAFE-u, a bilježi mnoge uspjehe i nagrade kao što su Dekanova i Rektorova nagrada za sudjelovanje sa skupinom studentica kao asistent Douglasu Littu u umjetničkom ukrašavanju izloga zagrebačke parfumerije “Institut Parfumeur Flores”, također je bila finalist međunarodnog natječaja za mlade umjetnike “The Jean-Claude Reynal Foundation” pod pokroviteljstvom Zaklade Francuske, u suradnji s Fine Arts School of Bordeaux.  Završila je i radionicu Londonskog dizajnera Louisa De Game “Cutting Edge Realisation” u organizaciji Tekstilno – tehnološkog fakulteta, te mnoge druge. Bavila se i raznim istraživačkim radovima ali i forenzikom, restaruracijom i konverzacijom tekstila pod mentorstvom prof. dr. sc. Edite Vujasinović. Sudjelovala je  na mnogim izložbama, zapravo možemo reći kako ima iskustva u svemu što uključuje dizajn, tekstil i odjeću, ali svakako je najponosnija na svoj modni studio u Delnicama.


Model: Nina Briški
Foto:Iva Kjær Photography
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE