ZTC

Kupovina u riječkoj trgovačkoj oazi ZTC uvijek je poseban užitak, no u ljetnim mjesecima postane još slađa. Naime, vrijeme je sezonskih sniženja, odličnih ulova i nagrada – dodatan razlog da ljetnu vrućinu izbjegnete u ugodnom klimatiziranom centru. S izloga Zapadnog trgovačkog centra Rijeka smiješe se natpisi koji volimo: Popusti, Sniženja, Sale, Saldi, Akcije…

Ove subote očekuje nas posebna ljetna poslastica. Uz popuste i pogodnosti, pripremljen je i poseban program za “laganini” uživanje. Naime, shopping oaza na jedan će se dan pretvoriti u tropsku oazu s posebnim događanjima u ljetnoj sjenci, šankom s koktelima te hostesama.  Shopping s koktelom u ruci? Mi smo za! Čari ljeta još su primamljivije uz ugodno društvo i odličnu kupovinu! Ako ovog ljeta nemate prilike “skoknuti” do tropskih krajeva, sigurni smo da ćete barem dio ljetne atmosfere osjetiti i u ZTC-u. 

Također, nagradna igra „5 za 5“ – 5 nagrada za 5 godina vjernosti u tijeku je čitavo ljeto, do 28.8. možete sudjelovati i osvojiti brojne nagrade. Natuknut ćemo vam samo da je glavna nagrada sedmodnevno krstarenje za dvije osobe! San snova za kraj ljeta, zar ne? Pobriniti se da svoj kupon, pridobiven kupnjom u centru, ubacite u odgovarajuću kutiju na INFO pultu i čvrsto prekrižite prste – možda baš vi osvojite nagradu!

Dakle, vidimo se ove subote, 22.7. na posebnom ljetnom, laganini danu u ZTC-u, ispunjenom odličnom kupovinom i zabavnom, tematskim događanjima te ukusnim koktelima!

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Pripremila: Stilueta

Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE