SALLY

Ljeto na Gradini ugostilo je predstavu „50 nijansi zelene“ koja je dio omnibusa kazališnih predstava pod nazivom „50 nijansi“. Kombinirajući kazališne i filmske elemente, ovaj je predstava zainteresirala i zaintrigirala publiku već u prvim minutama izvedbe. Njezina intermedijalnost  i dinamika odskaču od ustaljenog kazališnog pristupa, zbog čega je publika s velikim interesom pratila što će sljedeće snaći protagonistički duo. Naime, predstava donosi priču o dva prijatelja koja na čuvanje dobiju misteriozni kovčeg primamljivog sadržaja, koje unatoč obećanju otvore i kreću u avanturu života…

Predstava je premijerno održana u 2013. godini, prozvana „stonerskom komedijom“ koja daje ironiziran i inteligentan osvrt na određene segmente današnjeg društva. Posjetitelji su na Gradini uživali u osamdesetominutnoj izvedbi koja je do suza nasmijala sve prisutne.

Sljedeće što nas na Gradini očekuje je koncert Damira Kedže u subotu, 12. kolovoza s početkom u 21.00 h. Ulaznice su u prodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i sustavu mojekarte.hr.

ZTC

Izvor: PR/Foto: Ivor Mažar

ADVENT NA GRADINI