ZTC

U neposrednoj blizini opatijskog mrkata nedavno je uređen novi hotel Milenij grupe s neuobičajenim i drugačijim konceptom u kojemu će svoj kutak imati i umjetnici i kreativci. Novi hotel čiji će koncept odisati vrtnim i zelenim ugođajem zamišljen je kao otvorena scena na kojoj će mladi i kreativni umjetnici dobiti priliku prezentirati svim gostima hotela i Opatije te lokalnom stanovništvu svoje rukotvorine. Ideja je da se u ovaj prostor unese kreativna atmosfera te potakne i promovira rad i umjetničko stvaralaštvo lokalnih umjetnika bez ikakve naknade, a gosti na taj način dobivaju priliku svojim kućama ponijeti unikatne umjetničke kreacije.

Mi smo oduševljeni ovom inicijativom poznatog opatijskog lanca hotela te i vas, sve naše kreativce i kreativke pozivamo da se odvaže i prikažu svoje radove opatijskoj, ali i stranoj publici. Ako se bavite izradom različitih rukotvorina, slikarstvom, kiparstvom,  grafikom, fotografijom, ilustracijom ili bilo kojim drugim kreativnim načinom izražavanja sve što treba učiniti kako biste svoje proizvode izložili u Milenij hotelu jest javiti se na email adresu:marketing@milenijhoteli.hr  ili info@milenijhoteli.hr

Radovi će biti predstavljeni u nešto drugačijem, zanimljivom ambijentu te će savršeno prikazati kreativnost i stvaralaštvo mladih umjetnika koja traže svoje “mjesto pod suncem”.

Pripremila: Stilueta

Izvor: Facebook stranica Milenij hoteli Opatija