Home STILUETA RIJEKA NA DLANU U Scarpinoj 3 čekaju vas najukusniji božićni pokloni u Rijeci

U Scarpinoj 3 čekaju vas najukusniji božićni pokloni u Rijeci

0

U Scarpinoj 3 u Rijeci, u neposrednoj blizini Jelačićevog trga, nalazi se se preslatki dućan, cheese shop Paške sirane. U njemu osim nagrađivanih sireva Paške sirane, možete pronaći i delicije poput drniškog pršuta, istarskih tartufa, vrhunskih vina, maslinovog ulja i delicija od maslina, ukusnih home made eko džemova/ namaza i ostalih delicija kojima možete napuniti svoje božićne košarice ili pokloniti ih svojim poslovnim partnerima ili najbliže razveseliti ukusnim poklonom koji će razveseliti njihova nepca.

Na raspolaganju su vam vrhunski sirevi koje s ljubavlju proizvode  u sinergiji autentične paške tradicije i suvremenih dostignuća u sirarstvu!

 Prva smo sirana na otoku Pagu, a naš najveći ponos je čuveni Paški sir čiju recepturu baštinimo više od 70 godina. Svi naši sirevi zriju na istom drvu naše zrione, prožimajući se okusima i mirisima Paga, koji su kruna hrvatske gastronomije. Otok je postao kultura, a tradicija paškog sirarstva naša zaštićena kulturna baština; ponosimo se time i zato Vam u svakom trenutku želimo biti na usluzi i zato smo za Vas otvorili naš dućan u Rijeci, u Scarpinoj 3. Želimo Vam biti dostupni svakog trenutka pa tako imamo i naš web shop : welovecheese.club

Paška sirana proizvodi 10-ak vrsta sireva od ovčjeg i kravljeg mlijeka. Dalmatinac i  Pramenko ( miješani sirevi od ovčjeg i kravljeg mlijeka ), Trapist i Primorac ( naši legendarni kravlji sirevi ), Mediterano ( sir s kaduljom ), SoLun ( sir s maslinama ), Pagus, Parenjak ( mladi, kravlji sir ), Paprenjak ( sir s paprikom ),  ovčja i kravlja skuta, Paškinjice ( čokoladne praline s paškim sirom).

Također,  proizvode pakiraju u predivnim poklon pakiranjima koji mogu biti idealni za Vaše božićne poklone. Tu su poklon paketi Sirevi otoka Paga i Pravi bokun sira gdje uz četiri različitih komada naših sireva dobijete i drvenu dasku s amblemom Paške sirane, ukrasna kutijica za Jubilarni sir Pagus, prekrasni Dalmatinac Premium u kutijici, Paški duo- poklon pakiranje za dva komada sira; Paški sir i sir Mediterano te nezaobilazne Paškinjice u predivnom pakiranju koje je i osvojilo nagradu za najbolji dizajn proizvoda.

Ove godine, naš Paški sir proglašen je NAJBOLJIM OVČJIM SIROM na Global Cheese Awardsu u Engleskoj, a miješani sir Pramenko dobio je zlato na World Cheese Awards-u. Osim ovih, nagrađen je i naš miješani sir Dalmatinac i to srebrnom medaljom. Osim toga, američki časopis Culture Cheese Magazine proglasio je  Paški sir među najboljim sirevima ove godine!

Poklonite  nagrađivane sireve i na taj način počastite svoje najmilije.

Sirevi Paške sirane- uvijek kad je bitno.

Pripremila: Stilueta /izvor: PR