ZTC

Kozmetički salon Katea u Matuljima oaza je ljepote i mira, salon koji očarava interijerom i ugodom boravka, tretmanima i vrhunskom kozmetikom za njegu lica i tijela. U želji da svojim klijenticama i klijentima pruže nezaboravno iskustvo i samo najbolje usluge, ovaj salon pruža i uslugu TEENLIFTINGA po metodi dr Sanje Malbaše Gošović.

Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena prirodna metoda stimulacije svih mišića tijela i lica istovremeno, odnosno stimulacije velikih grupa mišića, za što se koriste posebno i novooblikovane elektrode kao i standardne elektrode, postavljene nestandardnom metodom u svrhu postizanja kvalitetnijih i učinkovitijih rezultata.TEENLIFTING® sustav zaštićen je u Hrvatskoj, Europskoj uniji, Kini, SAD-u te drugim zemljama.

Ova metoda već pri prvom tretmanu donosi vidljive rezultate kao što je podizanje tonusa mišiće i kože, smanjenje podbratka, podizanje usana, smanjenje vidljivosti bora. Namijenjena ženama i muškarcima, vaše će lice izgledati pomlađeno, zdravo, jednostavno već pri prvom pogledu.

Odlična je vijest da u listopadu možete isprobati ovaj tretman na posebnoj akciji. Ovo je savršena prilika da zategnite lice, uklonite bore, podignite tonus mišića i kože, pomladite se TEENFTING tretmanom cijelog lica s 30% akcijski nižom cijenom od 385,00 kuna (standardna cijena 550,00 kn). Ova primamljiva ponuda traje do 31.10. stoga ne gubite vrijeme na oklijevanje.

Urednica Stiluete, Marija Mažar i sam se uvjerila u blagodati ove metode te je osobno preporuča svim ženama koje svojem licu žele pokloniti posebnu pažnju i brigu. Već nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi, a lice izgleda vidno zategnutije, zdravo i naspvano. Vjerujemo da smo vam dali dovoljno razlgoa zašto da i sami isprobate ovaj popularan te vrlo učinkovit tretman.  Svoj termin možete rezervirajte na vrijeme u kozmetičkom salonu KATEA, putem broja telefona 051/718 448. 

Kozmetički salon Katea

Kontakt: 051 718 448

KATEA FACEBOOK

 Pripremila: Stilueta Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE