ZTC

Savršen planer savršen je prijatelj svake žene. Dobra organizacija ključ je balansiranja obavezama, a za to je potreban rokovnik u koji ćete zapisivati obaveze, bitne termine i koji će vas navigirati kroz dane. Imamo sreće što danas je izbor velik, na vama je samo da pronađete onaj koji vam najviše odgovara i krenete u mjesece nove godine sretno i organizirano!

DNEVNI PLANER ANE BUČEVIĆ

Ana Bučević jedna je od najboljih stvari koja se dogodila društvenim mrežama! Pozitivne i mudre riječi ove Splićane ukoričene su u knjige koje su brzo postale bestselleri, a Ana ove godine donosi i planer koji će vam koristiti, ali i obilovati njezinim mudrostima. Prekrasan je u svakom pogledu!

PINK PLANER IVANE GRABAR

Naša Riječanka autorica je dvije knjige koje su lako pronašle put do ženskih srca, a iako se obraća ženama, Ivana se i sama iznenađuje koliko je čitana među muškarcima! Pink planer donosi pozitivu već na prvi pogled, bit će vaš vodič kroz dane, a stranica krase i poznati citati riječke spisateljice.

MOJ PLANER IZ ULICE SNOVA

Magdalena Bešker žena je koja osvaja optimizmom, a njezini proizvodi nose njezine dobre vibracije. Moj planer je praktičan, dopadljiv, jako šarmantan i ono najbolje – personaliziran. Odaberete li njega kao vodič kroz dane, znamo da nećete pogriješiti.

PLANER ZA POSLOVNE ŽENE

Ovaj je planer čudo! Toliko kvalitetan i bogat, donosi brojne savjete za karijeru, a istodobno je odličan suputnik u dnevonoj organizaciji. Stvoren za poslovne žene koje vole učiti i raditi na sebi, a istodobno biti dobro organizirane, uz ovaj planer voljet ćete sve obaveze i uspjehe.

ŽENSKI ROKOVNIK

Još jedna odličan domaći proizvod s kvalitetom i tradicijom! Neprestano upotpunjavanje, deset naslovnica i involviranost stvarnih žena učinile su da su ovi rokovnici posebni i zanimljivi, simpatični izvana i jednako šarmantni unutra.

MAŠNICA

Još jedan personalizirani rokovnik koji jako volimo. Mašnica je poput imena, slatka i zanimljiva, a s naslovnicom rokovnika koju sami dizajnirati sigurno će put kroz dnevne obaveze biti lakši i ljepši. Prava prijateljica žena, Mašnica je također izvrstan odabir!

Pripremila: Stilueta Foto: Službene FB Stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE