skip to Main Content
MENU
U posjeti riječkoj Manufakturi: Pronašli smo savršeno mlijeko za sunčanje!

U posjeti riječkoj Manufakturi: Pronašli smo savršeno mlijeko za sunčanje!

Brojimo dane do prvog kupanja, dok su mnogi već ovaj vikend spojili za uživanje u morskim radostima, nas to čeka od idućeg tjedna, ako vremenske prilike dozvole. No, nameće se pitanje idealne zaštitne, kako nas odraslih tako i djece, a u riječkom shopu Manufaktura prisustvovali smo promociji i  saznali zašto je jedan Cosmel proizvod idealan za cijele obitelji!

Svi volimo uživati u lijepom sunčanom vremenu! Ljeti moramo posebno čuvati kožu od jakog sunca i UV zraka koje oštećuju kožu – zato su  stvorili mlijeko za sunčanje s prirodnom visokom UVA- UVB zaštitom (30+) kako bi koža bila zaštićena, meka i ujednačenog tena. Melli Sun Milk sadrži snagu organskih tvari  med, malinu, zeleni čaj, maslinu, sezam, Shea maslac i kikiriki i na prirodan način štiti, njeguje, umiruje kožu i djeluje antioksidativno. Vašoj koži je vraćena ravnoteža vlage i masnoće, te se brzo upija.

Mlijeko je idealno i za zaštitu kože vaše djece.

Nije li isavršeno?

Manufaktura u Rijeci i Opatiji očekuje vas svakoga dana, pronaći ćete gastro delicije, prirodnu kozmetiku, poseban unikatni nakit i asortiman za doma, pronaći ćete sve za kvalitetne životne navike i podržati rad domaćih proizvođača i kreativaca!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Marija Mažar                Foto: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top