ZTC

Hrvatski dizajn u punom sjaju! Dodajmo tome da danas pišemo o preslatkim i kvalitetnim kombinezonima za naše najmlađe, znate da imamo super priču! Kako znam da su kvalitetni, pitate se? Jer je upravo moj plavušan ponosan vlasnik Looly Boo kombinezona koji uspješno trpi sve dječje igre i prljanja i stalno nam se vraća u neodoljivom izdanju.

Mališan ga voli, roditelji ga vole, bilo je vrijeme da čujemo priču  o obiteljskom brandu koji stvara ove divote!

Jedva čekam čuti vašu priču, no krenimo od imena branda, slatko, originalno, dopadljivo, zašto baš Looly Boo?

Naš cijeli svijet se vrti oko jedne male, slatke, čudesne Laure. Zovemo je Looly, a kad je bila beba najslađi smijeh smo dobili kada smo igrali igru Looly Boo, odnosno u prijevodu skrivanje i otkrivanje svoga lica s popratnim BU!

Sad kad je jedna misterija riješena, idemo dalje! Zanima me više o timu, tko je zadužen za koji dio stvaranja?

Naš tim čine, Marko i Vanja, muž i žena, ekonomist i pravnica, koji su svoju ljubav pronašli u dizajnu i dvije godine proveli u educiranju o navedenom području. Marko je ilustrator i grafički dizajner koji sve naše ideje pretvara u realizaciju. Crta i radi specifikacije za tisak za sve potrebe branda: od odjeće do loga, ambalaže, deklaracije i prezentacije. Uskoro planira uvesti naše slatke likove Pooperse u svijet animacije.

Vanja osmišljava i skicira dizajne, vodi marketing te pregovara i komunicira s partnerima, odnosno proizvođačima pamuka i drugih sirovina, tvrtkama koji nam rade usluge šivanja, krojenja i tiska, kao i kupcima te prati je li poslovanje u skladu s međunarodnim i unutarnjim propisima RH.  

Kakav je bio osjećaj kreirati stranice za društvene mreže i ono što ste stvorili pustiti javnost da vidi? Strah, uzbuđenje, adrenalin ili sve u paketu? 

S obzirom da je Looly Boo u potpunosti novo poglovlje našeg života, u koji smo uložili puno ljubavi, ali i odricanja, u smislu financijske sigurnosti i izgradnje karijere u zanimanju za koje smo se školovali, miješali su se osjećaji straha, uzbuđenja i adrenalina. No svakako je bio sjajan osjećaj kada smo vidjeli da kupci kupuju i hvale naše proizvode te da brand Looly Boo ima potencijala za rasti.


 

Radi se o hrvatskom proizvodu i to jako podržavam. Jeste li od samog početka znali da će svaki segment biti domaći, sviđa mi se što podržavate rad naših ljudi i naše proizvodnje?

Na početku rada smo prikupljali informacije i pregovarali s tvornicama u Hrvatskoj, Indiji, Turskoj i Bangladešu. No odlučili smo se za Hrvatsku, iako je proizvodnja znatno skuplja te zahtjevnija, ali htjeli smo dati mali doprinos u oživljavanju hrvatske tekstilne industrije i proizvodnje.

Kakav je osjećaj kad vam roditelji naruče nešto za svoje dijete, vjerujem da je predivno znati da neki ljepotan ili ljepotica nose ono što ste vi osmislili!

Osjećaj je predivan, a pogotovo iz razloga što našu odjeću nose najslađa stvorenja na svijetu. Roditelji nam redovito šalju slike svojih malenih obučenih u Looly Boo, a srce nam momentalno bude ispunjeno. 😀

Koje materijale koristite u izradi?

Pri izradi koristimo iznimno kvalitetne i za bebinu kožu zdrave materijale, a to su pretežito 100% GOTS certificirani organski pamuk, što znači da je pamuk podvrgnut strogim ekološkim i socijalnim kontrolama, što uključuje zabranu GMO sjemena, zaštitu osjetljive bebine kože od pesticida, teških metala i štetnih kemikalija te zaštitu radnih prava zaposlenika koji su sudjelovali u njegovoj izradi, kao i u  manjoj mjeri, pamuk koji posjeduje OEKO-TEX certifikat.

Imam jednu zamjerku, a to je limitiranost na male modele J Jeste li razmišljali da proširite asortiman i na veću djecu, a zašto ne i na roditelje 

Odabrali smo najmlađe jer nas je naša kćer motivirala i inspirirala za pokretanje zajedničkog posla. S obzirom da smo se tijekom pokretanja branda apsolutno zaljubili u dizajn, ostavljamo otvorene ruke za sve njegove smjerove. 🙂

Vaša je Facebook stranica jedno šareno, veselo i predivno mjesto, imam osjećaj da ste brzo pronašli put do željene publike odnosno roditelja i djece?

Odaziv kupaca je puno bolji nego što smo očekivali i to nas naravno neizmjerno veseli.

Život s djecom je neprocjenjiv, stoga želimo sačuvati dio tih trenutaka na odjeći. Zato svaki naš dizajn priča priču o djeci i njihovim pustolovinama odrastanja.

Želja nam je na društvenim mrežama stvoriti veselo i životno mjesto koje će roditeljima pružiti smijeh i emociju, a djeci zdravu i udobnu, ali opet stylish odjeću.

Spoj privatnih zadovoljstava i poslovnog uspjeha. Što možemo od vas očekivati u budućnosti i imate li dovoljno kombinezona na zalihama jer sad kad krenu božićne narudžbe sigurno će se desiti boom?

Divno je raditi posao koji istinski voliš, ponedjeljak odjednom postane jedan od najdražih dana u tjednu. 😀

Imamo pregršt novih ideja i planova. Trenutno su u prodaju osim pidžama i kombinezona, stigle i trenirke za djecu od 3 mjeseca do 5 godina te smo vas upoznali s nova dva lika: Buddyem, malim kompićem koji ne dijeli svoje igračke te s malom Twinkly, čarbnim stvorenjem koje nas je naučilo što je prava, požrtvovna i istinska ljubav.


 

Jesam li vam rekla da imam jednu fantastičnu priču za vas? 

LOOLY BOO VAS ČEKA NA FACEBOOKU

Pripremila: Marija Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE