ZTC

Ulaskom u novu godinu dolazi vrijeme za nove početke i odluke koje lutaju po našim mislima tijekom cijele godine. Tako da većina ljudi, osim što je proslavila Novu godinu, razmišljala je i o novogodišnjim odlukama. Kako bi vam olakšali pridržavanje istih ali i olakšali pomno planiranje poslovnih i obiteljskih obaveza odlučili smo vam predložiti nekoliko rokovnika koji će biti savršeni za početak Nove godine i nove ere života. Sve ćete imati na jednom mjestu, a još su i predivnog dizajna – mislimo da vam ne treba bolji razlog za kupnju jednog od njih!

Ulica snova by Magdalena Bešker, popularni hrvatski brend poznat po personalizaciji svojih proizvoda zahvaljujući kojoj je stekao iznimnu popularnost među brojnim poznatim damama, influencericama i trendsetericama, a njihov Moj planer savršen je personalizirani proizvod koji će oduševiti svakoga.


Ženski rokovnik je rokovnik prilagođen potrebama moderne žene, koji svojim jedinstvenim sadržajem omogućava bolju organizaciju poslovnog i privatnog života žene koja ga koristi. Rokovnik pored godišnjeg planera sadrži mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim i posebnijim od ostalih klasičnih planera.


Za 2019-tu godinu autorica Ivana Grabar, na zahtjev čitatelja, ponovila je Pink Planer koji nosi naziv: “Spoznaj da si žena”. Predivan planer u pink boji u sebi sadrži 54 citata autorice, podijeljen je po tjednima, sadrži kalendar i rubrike “Ne zaboravi”.  Dizajn ovog planera potpisuje mlada riječka dizajnerica Željana Stošić, vlasnica Studija za grafički dizajn Grad. Planer je tiskan u limitiranoj kolekciji jer u prodaju uskoro izlazi novi planer 2019. koji nosi naziv: Sreća. Pink planer donosi pozitivu već na prvi pogled, bit će vaš vodič kroz dane, a stranica krase i poznati citati riječke spisateljice.


Iza brenda PUPA planer kriju se dvije prijateljice koje su do sada uspješno osmislile dva planera –  Planer za odgajatelje koji je odlično odradio svoje prvo izdanje te Obiteljski planer s kojim ćete vrlo lako uskladiti svoje obiteljske, privatne i poslovne obveze kao što je briga o kućanskim poslovima, planiranje blagdana, proslava, rođendana, godišnjih odmora, izleta, liječničkih pregleda, vježbanja te svega ostalog. Planeri su vrlo funkcionalni te obuhvaćaju sve segmente planiranja, a i svaka stranica je drugačija uz poneki crtež koji ih čini vrlo zanimljivima.


Paper&Stuff planer Mašnica je jedan od onih brendova koji nas je osvojio odličnim proizvodom, ali i timom koji čine redom pozitivne i pristupačne osobe. Svake sezone predstavljaju rokovnike simpatičnog dizajna, prilagođenog svačijim potrebama te smo sigurni da ćete pronaći upravo onakav po svom guštu!


Foto: Facebook

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE