ZTC

Francuski brend Mephisto poznat je diljem svijeta po svojoj udobnosti, vrhunskim materijalima i kvaliteti izrade te dizajnu koji prati trendove i uspješno spaja klasično i moderno.

U nadolazećoj sezoni zvijezda Mephisto kolekcije je zasigurno Mephisto Originals – kultna cipela iz 70-ih koja je ponovno lansirali prije dvije godine. Ovaj bezvremeni model zadržao je svoj neodoljivi vintage izgled i svoju glasovitu udobnost, a dizajnerske intervencije u odabiru suvremenih materijala i trendovskih boja dale su mu modernu dimenziju i učinile ga poželjnim za mladu, urbanu generaciju.

Kampanja za novu kolekciju rađena je pod motom „Mephisto Originals – jedinstvene kao život“ s naglaskom da su to cipele za individualce, za ljude nekonvencionalnog duha, za one koji imaju sposobnost vidjeti širu sliku svijeta.

Kolekcija Mephisto Originals sadrži liniju Lady za žene i Rainbow za muškarce, a izbor boja je odličan i uklapa se u svaki stil odijevanja.

Brend Mephisto nudi i ostale popularne linije kao što su Mobils, Sano i Allrounder, a cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE