Gošće nove inspiraONE tri su mlade dame koje karijeru grade u Hrvatskoj na temelju rada, neprestanog usavršavanja i dobrih ideja!

Tea Lubina Tomašević, krije se iza branda Zlatna kiša, Tea uspješno usklađuje karijeru i majčinstvo, a nakon nakita, u suradnji s brandom Mašnica kreirala je rokovnike, šalice, a ekskluzivno gledateljima inspiraONE predstavila je svijeće!

Njezina priča  i hrabrost da se krene baviti onim što voli doista inspiriraju!  Antonela Ozić Bašić došla nam je iz Makarske, iza branda BijouxDiva Design stvara prekrasne unikatne radove nakita, a svoj je asortiman proširila i na kape, čarape i predivne cekere!

Matea Jukić usudila se slijediti svoj modni san i stoji iza branda Croatica koji donosi domaći dizajn po pristupačnim cijenama, a osim haljina, na webshopu pronaći ćete i ruksak, ali i tenisice s Croatica potpisom!

S kojim se izazovima susreću, kako je kad im ukradu ideje, gdje pronalaze inspiraciju i je li moguće raditi što voliš i živjeti od toga naše gošće otkrivaju u novoj emisiji inspiraONA  s Marijom Mažar, ne propustite, u subotu, u 20:30h u programu TV Istre.

Domaćin emisije je riječki Porsche Inter Auto, make up potpisuje Iva Berišić, frizuru FS Domino.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE