Hana Hadžiavdagić Tabaković gošća je nove emisije inspiraONA s Marijom Mažar, novinarka showbusiness rubrika trenutno živi i radi na relaciji Zagreb- Sarajevo, a poslovne ponude dolazi iz cijele regije.

Hana ističe kako se čudi tolikom interesu medija i javnosti jer kako navodi nije pjevačica, glumica,a svoj glas redovno putem društvenih mreža koristi u plemenite svrhe kao što su pozivi na darivanje krvi te je upravo povodom rođendana pratiteljima poručila kako će najsretnija biti ako još daruju brojne fotografije na kojima su se odazvali pozivu darivanja krvi.


 

U novoj inspiraONi Hana progovara o braku te svom receptu za sretan brak, o obitelji kao najvećoj podršci i životnim stavovima.

Otvorena, i pomalo provokativna u iskrenosti, Hana priznaje kako kod nje nema sredine, javnost ju ili voli ili ne voli, a priznaje kako u budućnosti od nje možemo očekivati još žustrih i iskrenih medijskih izjava, dosta humanitarnih djelovanja,  a sebi i svim gledateljima želi prije svega dobro zdravlje.

„Želim samo zdravlje, kad imamo zdravlje  – možemo sve, sve je puno lakše.“

Nova inspiraONA u programu TV Istre na rasporedu je već ove subote, u 20:30h, repriza u ponedjeljak u 17:05. Ne propustite!

Marija i Hana

Domaćin emisije je riječki Porsche Inter Auto.

Make up i frizuru potpisuje Ana Mikulec, studio ljepote Anais. 

Vaši komentari
SALLY