ZTC

U jedinstvenom ambijentu antičkog kamenoloma Cave Romane, u Vinkuranu, održan je 9. modni happening Look@me. Svoje kolekcije, koje utjelovljuju suvremenu, autonomnu i neovisnu ženu, predstavili su proteklog vikenda istarski dizajneri: Ivana Tomić, Stehlik by Anja Stehlik, Showroom Antonela, Mavia fashion, GB nakit, Ingrid Rojc Design, Anima M, Design by Sascha i L&L-Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna – Pula. Iz Splita je stigla BuBaBu, a iz Zadra 2RARE design.

Stehlik by Anja Stehlik

Showroom Antonela

Showroom Antonela

Ivana Tomić

Ova manifestacija privukla je veliki broj posjetitelja koji su uživali u modnoj reviji nakon koje se druženje nastavilo dugo u noć uz glazbu D.J.-a. Impozantni magični prostor antičkog  kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu, iz kojeg se vadio kamen za izgradnju pulske Arene, pokazao se kao izuzetan multifunkcionalni kulturni podij na otvorenom koji odiše prirodnom elegancijom što će mamiti, ne samo domaće i strane goste, već i vrhunske umjetnike da u sasvim drugačijem okružju pokažu svoju kreativnost i talent.

Ingrid Rojc

Design by Sascha

Anima M.

Za frizure na eventu bile su zadužene cure iz frizerskog salona Artistic. Za šminku: Laura MakeUp, Klara MakeUp i Lash Studio Be A Diva. Dok je dekoraciju uredila Leona flowers&wedding.

Program su vodili Marko Mavija i Karla Vidović, a publiku je oduševila vokalistica Barbara Munjas.

Organizatori ovog eventa, Artistic studio, Marko Mavia i Saša Obradović nisu krili zadovoljstvo reakcijama izlagača i publike. Pokroviteljelji su Općina Medulin i Medulinska rivijera d.o.o.

Fotografije: Nenad Bravar

Fotografija organizatora: Damir Bošnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE