skip to Main Content
MENU
U estetskom centru Eternity znaju kako ugoditi ženama…

U estetskom centru Eternity znaju kako ugoditi ženama…

Pod kreativnim vodstvom poznatog modnog fotografa Danijela Galića i dr. med. dent. Vivian Jurković snimljena je  kampanja estetsko-medicinskog centra iz Matulja  koja je oduševila javnost jasnom porukom o ljepoti žene te koja je okupila prekrasne Riječanke svih generacija.

Daniela Gračan (47), nekadašnja Kraljica svijeta, Ivana Delač Đolo (36),  Miss Universe Hrvatske 2003.,  poznata hrvatska manekenka Nikolina Miletić Minovska (26) i Ema Gračan (16) predstavljaju prototip stvarne ženske ljepote kroz kroz različite godine. Šminku potpisuje make-up artistica Sanja Agić dok su za frizure bili zaduženi stilisti Studia Marcela.

 
Ovo je ujedno bio  prvi put da u kampanji sudjeluje  Ema Gračan zajedno s majkom.
Daniela ne skriva koliko je sretna zbog ovog projekta i suradnje s dr. med. dent Vivian Jurković, njezinim pristupom te profesionalnošću i stručnošću Eternityja koji joj sada pruža usluge koje su joj sve više potrebne.
”Ne samo meni u mojoj životnoj dobi već i mojoj kćerki Emi koja iz djevojčice postaje mlada žena. Iskustvo i spoj četiri desetljeća,  različite generacije na snimanju bio je prepun lijepih emocija”, ističe Daniela.
S dolaskom proljeća žene se okreću sebi i svojim potrebama u želji da lice i tijelo zablista te da uživaju u sebi sretne i zadovoljne. Stalni noviteti u ponudi i kvaliteta usluge odličan su razlog da provjerite što je novoga u poznatom estetsko-medicinskom centru Eternity kojem su svoje povjerenje dale brojne klijentice.
POSEBNA POGODNOST POVODOM DANA ŽENA
Povodom Dana žena iskoristite 10% popusta na sve  usluge i proizvode. Popust se odnosi i na kupnju poklon bona za sve usluge 7.i 8.ožujka, estetski centar Eternity zna kako ugoditi ženama.

Ivana Delač Đolo

Nikolina Miletić Minovska

Daniela Gračan

Ema Gračan

Estetski centar Eternity, Kvarnerska cesta 47a, 51211 Matulji

385 51 440 666

ESTETSKI CENTAR ETERNITY

ESTETSKI CENTAR ETERNITY NA FACEBOOKU

Facebook KOMENTARI

Back To Top