ZTC

Uvijek korak ispred – Praznik rada slavi se  i prije samog praznika, ne u ponedjeljak, već dan ranije, u nedjelju, 30. travnja. Na plaži, uz šum valova, zrake sunca, uhu ugodne note i dobru zabavu. Na omiljenom mjestu Puležana i ljubitelja pive i roštilja, TV Istra u suradnji s Rovinj FM-om po prvi puta na Hidrobazi u Štinjanu organizira veliki medijski event.

– S obzirom da su naši gledatelji i slušatelji razlog što postojimo, ovo je jedinstvena prilika da im se odužimo i zahvalimo na zajedničkom kreiranju naših programa kojim njihovu svakodnevicu činimo bogatijom i sadržajnijom, kazala je glavna urednica TV Istre, Ana Pisak.

Veseli me što smo ujedinili snage i pokazali da smo zajedno jači. Odlučili smo slušateljima i gledateljima nešto pokloniti, a to je odlična zabava!, dodao je direktor Rovinj FM-a, Igor Franković.

Oduvijek ste se pitali tko su ljudi koji stoje iza lica TV Istre i glasa Rovinj FM-a?

Dođite u nedjelju, sve ih upoznajte i odmjerite snage u sportsko- društvenim igrama! Jedinstvena je ovo prilika da svi dobiju odgovor kako zapravo nastaje radijski i televizijski program te koliko je vremena potrebno za izradu i najmanje vijesti. Za dobar štimung pobrinut će se već dobro znana glazbena imena: Dean Bakić u društvu Saše Ristića još će nas jednom podsjetiti na dobre stare hitove u kombinaciji s najnovijim cover obradama. Bit će tu još za svakog ponešto: od istarskog melosa s Alenom Vitasovićem pa do rock izvedbi grupe Big Wave, a za zagrijavanje atmosfere bit će zaduženi DJ-evi Albert i Frenki s Rovinj FM-a.

Program počinje u 13 sati. Glazbeno popodne uz more upotpunit će i domaći proizvodi s roštilja i pravo istarsko pivo. A to se ne propušta! Ako i niste u mogućnosti cijelo popodne provesti u društvu ovih dviju medijskih kuća, dašak atmosfere pogledajte prateći program Rovinj FM-a i TV Istre u direktnim prijenosima od 14 do 15 sati. Kako mirise i okuse nismo u mogućnosti prenijeti uživo, preporuka je da ipak dođte na Hidrobazu i budete dio prave istarske fešte.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE