ZTC

Festival mode CITY 45 20, modna je manifestacija koja se u sklopu Ljeta na gradini održava šestu godinu, a ove godine dolazi u atraktivnom i osvježenom izdanju! Veliki novitet je što prvi put događanje dolazi u dva izdanja tako sve posjetitelje lokacije s najljepšim pogledom 13. srpnja očekuje CITY 45 20 SUNSET EDITION, dok 14. srpnja u prijepodnevnim satima priprema se KID’S EDITION s kreativnim radionicama i modnom revijom za najmlađe.

Ime manifestacije u sebi nosi početak koordinata Grada Rijeke, događanje od samih početaka slavi modu, ali i kulturu, umjetnost te svake godine nosi jedan novi pečat i viđenje mode, ne samo kroz trendove već slaveći individualnost svake osobe. 

Na reviji će se predstaviti brojni dizajneri, kao i svake godine bit će svečano predstavljena i jedna posebna haljina, bit će glazbe, dekoracija, posebnih i vjerujemo emotivnih trenutaka!

Ulaz je na obje manifestacije otvoren za sve posjetitelje, Gradina postaje modno središte i zasjat će u novim sjajem, što se točno sprema otkrivamo vrlo brzo uz kampanju koja se ovih dana priprema na jednoj posebnoj lokaciji.

 

Članak prate fotografije prošlogodišnjeg izdanja manifestacije, rezervirajte datume, povedite dobro društvo i dobru energiju i pridružite nam se na manifestaciji koja slavi sve prave vrijednosti i pruža estetiku, modu, emociju i zabavu! Vidimo se!

Foto: Ivor Mažar/ Josip Čekada 

 

Kancelarija bar