ZTC

Jučer je Trsatska gradina ugostila večer mode, ljepote, umjetnosti i iznenađenja za sve posjetitelje! Modna revija na dvije etaže oduševila je sve ljubitelje mode u Rijeci i donijela modnu osebujnost i raznolikost domaće modne scene.

Reviju je otvorio Models Fashion Store, generalni pokrovitelj veličanstvenog događanja koji svoje poznate brendove okuplja u buticima u Zagrebu i Poreču, a izlaske su upotpunili nakit Zlatna kiša dizajnerice Tee Lubine Tomašević kao i torbe Borša.

Reviju se uveličali riječki brendovi Lusso, Amare, Yoko, Peperoncina Dizajn, Kayra, Šik by Ljupka, Pepa dizajn, La Vetrina i Andy’s. Dodir splitske modne scene došao je zahvaljujući kreacijama Monice Sablić, Kaviy Couture, Bijoux Dive i Jelene Bošnjak, predstavila se Becha iz Zadra, ELFS,  Monochromatic i Loré iz Zagreba te Ingrid Rojc iz Istre.

Posebnu haljinu predstavila je Mirna Sišul, a kreacija nadahnuta prilogom LIFE Novog Lista savršeno je pristala Maji Sulić!

Reviju je podržalo i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova PGŽ s porukom “U svojoj koži”, predstavnice su prošetale pistom i dale jasnu poruku kako je osobno zadovoljstvo u svome tijelu najbitnije i preduvjet uživanju u modi.

Najveći aplauz izazvao je jedini muški izlazak, Mondo Uomo poznata je modna adresa u Tower centru, a stvarni muškarci nenavikli na svjetla modnih reflektora savršeno su utjelovili uloge modela te stylish, galantnih i šarmantnih muškaraca!

Miss Hrvatske Angelicha Zacchinga oduševila je publiku stasom, ali i glasom, baš kao i Antonio Krištofić koji je nakon uloge ambasadora Mondo Uomo brenda i modnih koraka dao glazbeni pečat prelijepoj večeri.

Posjetitelji su osim u modnim delicijama mogli uživati i u gastro poslasticama koje potpisuje PLACA 51, mjesto savršeno za privatne trenutke uživanja i poslovne uspjehe, a manifestacija je otvorena nastupom Plesnog studija Trinity &co iz Rijeke. 

Gradina je u posebnom ruhu zasjala zahvaljujući cvjetnim angažmanima cvjetarne Maja iz ZTC-a, a dosad najveći broj posjetitelja najveći je pokazatelj da ova manifestacija itekako ima puno dobrih razloga za brzo planiranje i svog petog izdanja!

Pratite nas slijedi još detalja modne noći s najljepšim pogledom!

PRIPREMILA: STILUETA

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE