ZTC

Za mnoge je teže “prebroditi” srijedu nego ponedjeljak. Sredina je tjedna, vikend se polako približava, no osjećamo stres od svakodnevnih obaveza i poznat proljetni umor. Ponekad samo želimo popiti čašu vina ili pića po svojem guštu u lijepom ambijentu i dobrom društvu – danas vam donosimo  tri lokacije u našoj Rijeci koje odgovaraju tom opisu. Krasi ih pomno uređen, intiman interijer, mirna, romantična atmosfera, a na vama je samo da okrenete broj drage osobe!

BORDEL LA GROTTA lokal je zanimljivog imena, povijesti i interijera. Pomalo mistična atmosfera savršeno se uklapa u našu idealnu večer za opuštanje. Široka ponuda pića, topli ambijent, dobra glazba – zvuči odlično zar ne? Svakako ih posjetite u pomalo skrivenom kutku u ulici Šime Ljubića 8a.


Postoje lokali u koje zakoračite i već na prvom koraku osjetite da to mjesto čuva posebnu priču. Sa zatvaranjem vrata, onaj vanjski svijet nestaje, a vas obuzima toplina i domaća atmosfera. Pomalo sakriven i tajnovit, na Trgu Šišmiš, svoje mjesto pronašao je  wine bar Prostorija. Interijer prožet kombinacijom industrijskog dizajna i rustikalnog drveta, decentna rasvjeta, mnoštvo detalja i uvijek ljubazno osoblje.

Po pristupačnim cijenama možete isprobati različita vina vrhunske kvalitete, koja će osvojiti vaša osjetila. Lagana glazba, prigušena svjetlost, savršena atmosfera za opuštanje srijedom. Držite nas za riječ Prostoriju  ćete zavoljiti na prvi pogled!

Još jedna divna lokacija je VINTAGE BAR, smješten u samom srcu Trsatske gradine. Spiralno stubište vodi vas na čak tri kata prekrasno uređenog bara, ispunjenog vintage namještajem, brojnim detaljima i mnoštvom svijeća. Osjećat će te se kao da ste u predivnom, toplom, dnevnom boravku, u najudobnijem naslonjaču s čašom vina, pogledom na Trsat i dragu osobu. Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook Vintage bar, Bordel La Grotta, Eni Brušnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE