ZTC

Svjesni smo važnosti zdrave i uravnotežene prehrane, no u užurbanim vremenima često pokleknemo pred izgovorima i zanemarimo taj važan aspekt života. „Ono smo što jedemo“, kratak i jasan citat daje najbolji pogled na važnost odabira namirnica jer kad jedemo zdravo, osjećamo se izvrsno, hranimo duh i tijelo, usvajamo dobre navike koje je kasno lako slijediti. Riječanima situaciju olakšava upravo trgovina Uberi ovo koja slijedi svjetski trend ekološki uzgojene hrane, no ne samo to, omogućava da vam vaša košarica subotom  dođe na kućna vrata (trošak dostave se ne naplaćuje)  čime značajno štedi vrijeme i ide na ruku kupcima.

Tea Vignjević i Višnja Basioli

Dobra odluka svakako je posjet trgovini Uberi ovo koja se nalazi u centru Rijeke, u ulici Jedrarska 8b, oduševit će vas ponuda sezonskog voća i povrća, tako će vas ovih dana dočekati friške mandarine, kumkvat, jabuke, kivi, orasi, bademi, lješnjaci, batat, čičoka, cikla, mrkva, daikon (bijela rotkva), crna rotkva, rotkvice, pastrnjak, korijen peršina, celera, poriluk, špinat, crni toskanski kelj, tikve, jaja, kiseli kupus, kisela repa, domaći kikiriki maslac, džemovi, mlada zelena pšenica, med s đumbirom, propolis, cvjetni prah i brojne druge namirnie.

Obavezno pogledajte i ponudu biocertificiranih uvoznih proizvoda https://uberiovo.hr/bio-rinfuza/. Čekaju vas organski proizvedeni indijski oraščići, chia sjemenke, kokosov čips, grožđice, brusnice, datulje, sirovi kakao i još puno toga… Tu je i beskvasni kruh koji po narudžbi peku Branimir i Iris Delicije (preporuka je kruh čuvati u krpi) te bezglutenski Katin kruh i kolači!

Svježe povrće i voće iz ekološkog uzgoja čeka vas u samom centru Rijeke od ponedjeljka do petka od 08:00-19:00h te subotom od 08:00-13:00 baš kao i prilika da naručite te subotom dobijete svoj „zeleni paketić“.

Sada više nema izgovora, odabir pravih namirnica bitan je kako za pojedinca tako i za obitelj, neka nova godina bude i vaš novi početak pri dobrim odlukama, a one su uvijek tiču zdravog načina života koji počinje s prehranom.

Sad kad ste saznali sve ovo, svakako posjetite Uberi ovo! 

UBERI OVO  Jedrarska ul. 8B, 51000, Rijeka

KONTAKT: 091 450 6190


Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar