ZTC

Sunčane naočale nisu samo lijep već i vrlo koristan modni dodatak. Osim što dopunjavaju vaš outfit i stavljaju “točku na i”, vaše oči štite od štetnih UV zračenja.  Topliji dani su vrijeme da oči zaštitimo sunčanim naočalama, koje ujedno uspješno intergriramo u svoj stil.

Ponuda kvalitetnih i modernih sunčanih naočala nikada nije bila veća. Od klasičnih do neuobičajenih oblika, preko različitih boja do minimalizma, povedite prijateljicu u shopping i bacite se na isprobavanje -vaš savršen model sigurno čeka!

Neke dame preferiraju u svojoj kolekciji imati više različitih modela sunčanih naočala, koje kombiniraju ovisno o raspoloženju ili odjevnoj kombinaciji, dok se druge drže “vjerne” svojem klasiku. Asos je odlična alternativa za one koji žele moderne i pristupačne naočale, koje odražavaju njihov stil i služe ih  različitim prigodama. Bogat asortiman zasigurno će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe.

Tzv. mačkasti model nikada nije bio popularniji, za elegantan i pomalo zavodljiv izbor izaberite naočale upravo takvih okvira. Uvijek možete izabrati između jednostavnijih, jednobojnih okvira i onih s uzorkom poput tigrastog.Brend IZI PIZI javnosti je poznat po svojim urbanim, trendi naočalama  najrazličitijim oblicima i bojama. Njihovi prepoznatljivi modeli pristaju svakome licu, te ujedno pružaju dovoljnu zaštitu od UV zraka. 

Ružičasta ili klasična crna? Ovisno o prigodi ili raspoloženju odaberite svoj favorit.

GEPETTO sunčane naočale odlikuje inovativnost i različitost. Njihovi prepoznatljivi okviri oduševili su trendseterice, te su ih mnoge dame bez razmišljanja uvrstili u svoju kolekciju. Iskreno, niti mi se ne bi “bunili” da se jedne ovakve ljepotice pronađu  u našoj kolekciji.

Ja sam ove sezone izabrala minimalističke, klasične okvire u tzv. “mačkastom” obliku iz Zare. S veseljem ih nosim u dnevnim, ali i večernjim prilikama jer podignu baš svaku kombinaciju.


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Asos, Zara, IZIPIZI

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE