ZTC

Iako je ljeto u punom jeku, ideja za uljepšavanje i sretne trenutke uživanja u ritualima ljepote i mira, ne nedostaje! Ljeto je doba godine koje donosi neko drugačije stanje uma, opuštamo se više, brinemo manje i kao da lagano otpuštamo sve što želimo ostaviti dok se lagano bliži rujan koji označava dinamiku životnog ritma. No, pustimo te brige za kasnije članke, sada još uvijek stignete posvetiti se sebi i samo sebi.

Kozmetički salon Katea u Matuljima savršeno je mjesto koje pruža mir i zen trenutke za dušu i vrhunske tretmane uljepšavanja za tijelo.

Ono što je u ovoj oazi ljepote najbitnije, već prvi prvom dolasku i samom upoznavanju djelatnica i prostora osjećat ćete se dobro i dobrodošlo, znat ćete da je to jedno od onih mjesta kojima ćete se poželjeti vratiti. I to uskoro!

MY SPIRIT

Tretmani lica i tijela rade se uz renomiranu Skeyndor kozmetiku, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a brojne klijentice i klijenti nakon što se uvjere u kvalitetu poznatog branda, Skeyndor odabiru kao ime pri kućnoj njezi lica i tijela.

Svoje mjesto na beauty karti Kvarnera, salon Katea pronašao je i zahvaljujući ekskluzivnom TeenLifting tretmanu. Radi se o metodi pomlađivanja doktorice Sanje Malbaše Gošović, ova znanstvena metoda pod motom “Aktiviraj, ne plastificiraj” oduševila je javnost i svjetske medije koji ju uvrštavaju među najbolje metode, a svojom je kvalitetom osvojila i brojne poznate Hrvate i Hrvatice kao što su Tarik Filipović, Josipa Lisac, Almira Osmanović, Nina Violič i mnogi drugi.

Elektrosimulacija lica potpuno je bezbolna, a odmah vidljivi rezultati, osim pomlađivanja donose brojne dobrobiti kao što su nestajanje podočnjaka, izbacivanje usana  i brade, sužavanje lica, zatezanje vrata.

Ipak, raduju nas ove visoke temperature stoga naglasak ide na ljetne dane koje još kratko brojimo no vjerujemo da nas i u drugoj polovici kolovoza kao i u rujnu očekuju brojne lijepe prilike kao i trenuci uz plažu i na bazenu u kojima morate zablistati!

Naša prva preporuka ide u smjeru manikure i pedikure, velik izbor nijansi i trajnost u koju smo se uvjerili nebrojeno puta garancija su Katea kvalitete i temelj naše preporuke. Uz to, kako bi osvojili sve poglede na plaži, ali prije svega osjećale su ugodno u svojoj koži, s povjerenjem rezervirajte svoj termin za depilaciju kako bi nesmetalo uživale u svim ljetnim aktivnostima i svoj ljetnoj garderobi.

Uz obiteljske i poslovne obaveze, briga o sebi i za sebi često padne u neki treći plan, no dovoljan je samo jedan tretman i malo vremena da se osjećate izvrsno, odmorite, opustite i nekoliko tjedana uživate u svom najboljem izdanju. Stoga, svim našim čitateljicama slatko poručujemo, ponekad je sasvim u redu imati #metime jer samo sretna žena može biti kvalitetna sebi i drugima. Uživajte u sebi, uživajte u svome tijelu, uživajte u Katei!

Kozmetički salon Katea

Kontakt: 051 718 448

KATEA FACEBOOK

 Pripremila: Marija Mažar      Foto: Ivor Mažar

SALLY