ZTC

Odavno smo zakoračili u zimsko vrijeme i izvukli svoje omiljene kapute, no ako još uvijek niste pronašli onaj savršeni, danas vam donosimo nekoliko prijedloga s domaćim potpisom. Od zimskog kaputa očekujemo nekoliko stvari: udobnost, toplinu, kvalitetnu izradu i prekrasan izgled. Ponekad je teško pronaći sve u jednome, osobito jer prednost najčešće dajemo izgledu, a ne funkcionalnosti. Srećom, naši dizajneri su pri kreiranju ovih kaputa imali baš sve stavke na umu – topli, jednostavni za kombiniranje, pažljivo izrađeni i jednostavno prekrasni. Provjerite kojih top 5 zimskih kaputa se pronašlo na našoj listi!

Andy’s kaputi poznati su kao komadi koji u trenu privlače poglede i komplimente, učinit će da se osjećate samopouzdano te istovremeno ugodno u dnevnim, ali i večernjim prigodama. Izabrali smo prekrasan crni kaput, savršen za zimu jer je ugodan i topao, a stoji svim građama tijela. Ljubitelji kariranog uzorka zaljubit će se u crveni kaput zanimljivog dizajna koji uljepšava tmurne zimske dane. 

Kaputi klasičnog kroja svoje su mjesto pronašli u Elfs zimskoj  ponudi. Očaravajući sivi i bež kaput dolaze s popularnim krznenim ovratnikom koji se može skidati. Ovi kaputi dostojni su svake dame, dok ih nosite osjećat ćete se posebno i dotjerano. 

Za kraj, dokaz da se cvjetni uzorak nosi i u zimu, pronašli smo u Sally atelieru u Rijeci. Naizgled obični crni kaputi ukrašeni su ljupkim cvjetnim aplikacijama koje u trenu donose dašak vedrine i kišnim danima!


Pripremila: Stilueta
Photo: Web Andy’s, Elfs, Facebook stranica Sally atelier

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE