ZTC

Svi mi imamo svoje male dnevne rituale koji nam dane čine posebnijima i ljepšima. Ponekad ih volimo podijeliti s dragom osobom, a drugog dana sakriti od tuđih očiju. Nije važno zašto, ali našem srcu su dragi, a to je sve što je u konačnici bitno. O kojoj god navici da se radi i što god ona vama predstavljala, važno je da u njoj uživate. Kada je riječ o rituala ispijanja popodnevne kave, vjerujemo da će se mnoge dame prepoznati. Bilo da ju ispijate u društvu prijateljice, obitelji ili pak uživate u samoći – kava je često sastavni dio dana bez kojeg ne želimo i ne možemo. 

Kava je još slađa uz predivne ručno izrađene šalice naših regionalnih dizajnerica. Prekrasna keramika i porculan, oblikovani su s puno ljubavi i pažnje do posljednjeg detalja. Danas smo izabrali pet šalica, posebnih i originalnih na svoj način, a spaja ih kvalitetna i maštovita izrada te besprijekorna estetika.

Uvijek kada govorimo o keramici moramo spomenuti jedan od nama omiljenih domaćih brendova TERRA. Ono što ove šalice čini još posebnijima jest personalizirana poruka ili ime koje krasi baš svaku. Šalice nikada nisu bile posebnije…

TERRA

Dašak humora i pozitive definitivno će u vaš dom uvesti simpatične ISSA ARTS šalice za kavu. Složit ćemo se s mladom dizajnericom i nama su najdraži dijelovi dana “jutarnja i popodnevna kava”.

ISSA ARTS

Za dame koje uživaju u profinjenom ručno izrađenom porculanu, profinjenim bojama i zanimljivim detaljima, odličan je odabir šalica priznatog brenda RE:ART:CONCEPT. Upozoravamo vas, bit će teško izabrati samo jednu, vjerojatnije je da ćete poželjeti čitavi asortiman za stol.

RE:ART:CONCEPT

Kada je u pitanju MARINSKI HEARTMADES keramika, nitko ne sakriva oduševljenje. Simpatični motivi prekrivaju sve od šalica, preko posudica, vaza i tanjura. Danas smo izabrali divnu mat šalicu koja je skoro i prelijepa za korištenje!
 
 
MARINSKI HEARTMADES

Za kraj, simpatičan REMAKE set dostojan je svake chic dame. Natpisi koji će vas nasmijati uz dizajn koji oduševljeva definitivno su razlog da ovaj brend uvrstite u svoju kolekciju.

REMAKE

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova
 

Vaši komentari