skip to Main Content
MENU
TOP 5 PARFEMA ZA LJETNE DANE!

TOP 5 PARFEMA ZA LJETNE DANE!

Mnogi tvrde da je parfem zaštitni znak svake žene, a mi se moramo složiti. Mirisi u nama bude uspomene i sjećanja, mogu nas vratiti u neko posve drugo vrijeme ili raspoloženje. Najrazličitije mirisne note u nama bude raspon emocija, od onih zaboravljenih do sretnih, uzbuđenih… 

Naime, uz osobu se vežemo na mnoge načine, neke od njih niti ne prepoznavamo svjesno. Primjerice, tek kada osoba promijeni parfem, primijetimo da je nešto na njoj drugačije. Taj poznat miris uvukao nam se pod kožu i iznenada nedostaje.

Ljeti preferiramo nešto lakše mirisne note, nježnije, prozračne citrusne ili cvjetne note koje nisu prenapadne u vrućim danima. Ako još niste izabrale svoj omiljeni parfem pripremili smo vam naš pregled naobilaznih ljetnih parfema u kojima uživamo danju i noću. 

Nisu prenapadni već vrlo suptilno naglašavaju svoju prisutnost i pridodaju vam poseban zanos i prepoznatljivost. Poseban savjet, pokušajte svoju omiljenu bočicu parfema nabaviti i u malom džepnom pakiranju, kako biste se uvijek mogle osvježiti “na putu”. Postoje i za to predviđene bočicu za raspršivanje koje će odlično poslužiti kada se spremate na put, ali i u svakodnevnim situacijama.

Koji parfem vi nosite ovoga ljeta? Jeste li već izabrale svoje favorite?

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: web stranice navdenih proizvoda

Facebook KOMENTARI

Back To Top