ZTC

Danas je osvanuo prvi ponedjeljak u Rijeci koji potiho nagoviješta kralj ljeta. Priznajemo, dio nas se još uvijek nada da ćemo iskoristiti posljednje dane ljeta uživajući u suncu i moru, no tmurni oblaci uz nemilosrdnu buru podsjećaju nas da izvadimo pulovere i čizmice iz skrivenih kutaka ormara. Jesen donosi svoje ljepote baš kao i svako godišnje doba, stoga ćemo bez sumnje uživati u šuškavom lišću pod nogama i šalicom čaja u ruci. Pa ipak, možda vas “ne brine” samo kraj ljeta već i početak novog radnog tjedna, povratka u školske klupe, vrtiće i slično. Bez sumnje, pred nama je vrijeme prilagodbe, a mi znamo kako ga i uljepšati!
Sve češće slušamo kritike kako društvene mreže za mnoge predstavljaju bijeg od realnosti, savršen svijet prikazan kroz ružičaste naočale koje uljepšavaju baš svaki prizor. Pa ipak, za nas su društvene mreže poput Instagrama izvor svakodnevne inspiracije i nadahnuća kada su u pitanju naši novi sugovornici, ali i svakodnevna razonoda. 

Neki su se profili izdvojili svojim prepoznatljivim fotografijama koje uljepšavaju dane te još više pozitivnim mislima i crticama iz života, zbog kojih se osjećamo kao da su naše prijateljice. Društvene mreže možda jesu naizgled sasvim površan medij, no čim zagrebete malo dublje ispod površine otkrit ćete da putem njega nastaju i brojna prijateljstva te se stvara jedan sasvim poseban krug žena koje se međusobno podržavaju i inspiriraju. 

Započinjem s profilom @majamilocanovich, mlada dama i umjetnica iz Pule. Njezine fotografija prikazuju one svakodnevne životne situacije prikazane s umjetničkom notom i dozom humora. Vrlo je jednostavno poistovjetiti se s njezinim uvijek iskrenim i životopisnim opisima fotografija.  Dovoljno je reći da obožavamo Maju i njezin profil posjećujemo na dnevnoj bazi!

@majamilocanovich

Sljedeći profil vjerojatno je poznat brojnim ženama, @ana_with_instalove,  naša je dnevna doza prekrasnih fotografija i još ljepših poruka i misli. Njezine beauty preporuke shvaćamo vrlo ozbiljno te uživamo u svakoj novoj recenziji koju nam pripremi i putem istoimenog bloga. Jednostavna, iskrena i pozitivna, naša Ana doista donosi “Insta love” u pravom smislu riječi. 

@ana_with_instalove

@mojenoteimojsvijet još je jedan vrlo romantičan i sanjiv profil koji nam donosi one lijepe kako i tužne, svakodnevne životne trenutke kroz predivne i originalne fotografije. Vrlo je lako poistovjetiti se s ovom damom i gledati je baš poput svoje prijateljice. 

@mojenoteimojsvijet

Ako ste ljubiteljica uređenja interijera obožavat ćete profil naše domaće blogerice @ljupkatanevska. Njezin nenadmašan, romantičan i pomalo vintage ukus oborit će vas s nogu. Priznat ćemo, najdraže su nam fotografije interijera koji bismo i sami poželjeli kopirati.

@ljupkatanevska

Za kraj, uvijek vedre, suncem okupane životopisne fotografije @iwaiva uljepšat će vam svaki dan, a ne samo ponedjeljak. Od ukusne kave, preko odjevne kombinacije do omiljenog interijera – sve životne radosti kojima ne treba poseban filter!

@iwaiva

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Instagram

Kancelarija bar