ZTC

Mat je možda trendi na NOKTIMA, ali na licu želimo umjereni sjaj, koji će nam dodati dašak svježine i naglasiti prirodnu ljepotu.

ZTC

Kako postići najbolji efekt?

Highlighter je najbolje nanositi plosnatim, okruglim kistom srednje veličine ili tzv. fan brushom, kojim ćete najlakše nanesti preciznu količinu proizvoda na “strateška mjesta”. Ideja highlightera je da naglasite one djelove lica, koji su vaš adut te ih želite istaknuti dodatnim sjajem. Najčešće su to jagodične kosti, unutarnji kut oka, ispod obrve, vrh nosa… Isprobajte što vam najviše odgovara, ali pazite da pritom ne pretjerate. Čar highlightera je postizanje prirodnog sjaja – barem za dnevne prilike. Dodatnim nanošenjem sjaj možete nadograđivati za posebne prilike dok ne postignete željeni efekt. Baš kao i prilikom odabira rumenila ili pudera važno je obratiti pažnju na nijansu highlightera pošto dolaze u varijantama od naglašenijeg ružičastog, do zlatnog ili srebrnog sjaja. Ukoliko trebate pomoć pri odabiru nijanse za vašu put, najbolje je savjetovati se sa prodavačicama na kozmetičkom odjelu.

Danas sam izabala nekoliko highlightera drogerijskog ranga, koji će odlično nadopuniti svaku kozmetičku torbicu, bez da isprazne vaš novčanik! 

  1. Essence pure nude 

Pravi zgoditak u svijetu highlightera, ali i šminke uopće je definitivno essence kozmetika – povoljna i kvalitetna. Mislim da ne postoji dama koja nema barem jedan njihov proizvod na must have listi. Ovaj highlighter je, zahvaljujući suptilnom zlaćanom sjaju, brzo postao popularan na internetu i može se mjeriti i sa onim highlighterima puno višeg cjenovnog rang.a

 

2. Terra Natura
Nešto manje poznati brend, Terra Natura, možete pronaći u Mulleru. Kombinacija zlaćanog i bijelog sjaja savršeno će se stopiti na  koži i pružiti vas ljetni zavodoljivi sjaj.
 

3. Catrice
Jedan pogled na ovaj proizvod dovoljan je da se zaljubite! Kombinacija zlatnih, bijelih i ružičastih mikro šljokica, dovoljna je da svakom licu podari najljepši sjaj.Poput svakog Catrice proizvoda, niti ovaj me nije razočarao!

3. Wet n Wild

U ovaj brend sam se apsoltno zaljubila isprobavši njihove ruževe i olovke za usne, stoga sam znala da jednostavno moram dati priliku i highlighteru. Ono što uvijek napravim prije kupnje nekog proizvoda je “provjera na internetu” tj. potraga za dobrim ili lošim recenzijama. O ovom highlighteru pročitala sam samo najbolje i nije me razočarao!


5. The Balm
Za one koji žele odvojiti nešto više, Balm highlighter savršena je opcija. Retro dizajn, kvalitetna ambalaža, ogromna količina proizvoda i izvrsna pigmentiranost. Jedan od najpoznatijih proizvoda ovoga brenda, ako ne i najboljih highlightera uopće! 

Photo: facebook stranice navedenih proizvoda

Kancelarija bar