ZTC

Pletene torbe ili tzv. “cekeri” omiljeni su asesoar brojnih dama za odlazak na plažu. Moderni su i nosivi, a kada su naše “domaće cure” u pitanju i vrlo originalni! Danas vam donosimo tri domaća brenda, koji su u svoj asortiman uveli najraznolikije, šarolike, vesele torbe, sa kojih nećete moći skinuti pogleda. Svaka od ove tri predivne dame, proizvodi ih na svoj način, stoga su sve torbe jedinstvene.

BIJOUXDIVA mlad je, ali i vrlo ambiciozan brend nakita i modnih dodataka. Od nedavno u ponudi možemo pronaći i prostrane torbe za plažu, obogaćene cvjetnim aranžmanima. Jednostavna i efektna torba, koja plijeni ljubomorne poglede! 

Na vama je samo da izaberete svoju kombinaciju boja! Pravila nema, stoga pustite mašti na volju!

Poznati domaći brend modnih dodataka  KITCHERAJ svojim je torbama oduševio brojne dame regije. Njihov rad prepoznat je i od strane talijanskog Vougea, što je izuzetno priznanje za njihov rad. Veseli uzorci, pomponi i printevi, uljepšavaju svaku torbu i čine je posebnom!

Gradske cure koje svoje “cekere” vole nositi i van plaže obožavat će brend BOŽUR . Moderne, funkcionalne i kvalitetno izrađene torbe glavni su adut ovog perspektivnog brenda. Odlično izgledaju u ležernim odjevnim kombinacijama, ali i uz nešto elegantniji look. Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE