ZTC

Kažu da su upravo modni dodaci oni koji čine najveću razliku i jednom naizgled običnom look-u daju  moderan, elegantan izgled. Osobno se vodim onom “manje je više” te sve češće posežem za ultimativnim klasicima poput kvalitetnog kaputa ili para gležnjača koje kombiniram s nekoliko upečatljivih dodataka.  Važno je pogoditi mjeru i ne pretjerati s dodacima kako bi se ostvario željeni šik izgled. Danas smo odabrali 10 modnih dodataka u jesenskim tonovima koji će svaku odjevnu kombinaciju podići na “viši level”.

Mala statement torbica trebala bi se nalaziti u svakome ormaru. Izaberite upečatljivu boju, dizajn ili uzorak – važno je da ova torbica u trenutku privlači pažnju, a istovremeno je možete kombinirati u različitim prigodama. Highstreet trgovine prepune su najrazličitijih torbica prihvatljivog cjenovnog ranga, zasigurno ćete pronaći svoj favorit.

MANGO

Špic cipele u jesenskoj boji. Općenito cipele sa “špic vrhom” laskaju svakoj odjevnoj kombinaciji, posebno ako je riječ o štiklama. Izabrali smo neodoljive štikle u zavodljivoj boji crvenog vina koje će izvrsno izgledati u poslovnoj i večernjoj odjevnoj kombinaciji.

 
 

ZARA

Nastavljamo s popularnom bojom vina i odabiremo zanimljivu krznenu maramu i odgovarajuće kožne rukavice u istoj boji. Dodaci poput ovih definitivno čine trenutnu razliku i postižu da izgledate nešto uglađenije i dotjeranije uz relativno malo truda i novaca.
ZARA

H&M

Nakit je još jedan vrlo važan, a često zanemarena modni dodatak koji pomaže kreiranje “dovršenog izgleda”. Pokušajte i same dodati decentan lančić i nekoliko prstena i  u trenutku ćete primijetiti kako izgledate drugačije. Čini se da je vrijeme statement nakita iza nas, no ponovno to je stvar osobnog ukusa. Svakako vam preporučujemo da izdvojite nekoliko klasika i nosite ih na dnevnoj bazi, a za posebne prilike posegnete za nešto posebnijim primjercima.

BERSHKA

STRADIVARIUS

Beretke i vuneni šeširi nepobitan su hit sezone. Izabali smo nježne puder nijanse za ženstveni izgled. Osim što će vam grijati u hladnim i vjetrovitim danima, istovremeno izgledaju izvrsno!

STRADIVARIUS

PULL&BEAR

Ako želite u svoju kolekciju cipela uvrstiti funkcionalne, no nešto posebnije gležnjače definitivno potražite popularan primjerak s biserima. Model poput ovog preplavio je police trgovina, a moramo priznati da je privukao i našu pažnju. Tek nekoliko elegantnih bisera dovoljno je da obične crne čizmice pretvore u elegantan par cipela za različite prigode. 

PULL&BEAR

Za kraj, nemojte zaboraviti na sunčane naočale niti u zimskim mjesecima. Crni “mačkasti” okviri zagarantirat će urbani izgled!

ZARA

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Web Zara, Mango, H&M, Stradivarius, Bershka

Kancelarija bar