skip to Main Content
MENU
Top 10 modnih dodataka za šik jesenski izgled!

Top 10 modnih dodataka za šik jesenski izgled!

Kažu da su upravo modni dodaci oni koji čine najveću razliku i jednom naizgled običnom look-u daju  moderan, elegantan izgled. Osobno se vodim onom “manje je više” te sve češće posežem za ultimativnim klasicima poput kvalitetnog kaputa ili para gležnjača koje kombiniram s nekoliko upečatljivih dodataka.  Važno je pogoditi mjeru i ne pretjerati s dodacima kako bi se ostvario željeni šik izgled. Danas smo odabrali 10 modnih dodataka u jesenskim tonovima koji će svaku odjevnu kombinaciju podići na “viši level”.

Mala statement torbica trebala bi se nalaziti u svakome ormaru. Izaberite upečatljivu boju, dizajn ili uzorak – važno je da ova torbica u trenutku privlači pažnju, a istovremeno je možete kombinirati u različitim prigodama. Highstreet trgovine prepune su najrazličitijih torbica prihvatljivog cjenovnog ranga, zasigurno ćete pronaći svoj favorit.

MANGO

Špic cipele u jesenskoj boji. Općenito cipele sa “špic vrhom” laskaju svakoj odjevnoj kombinaciji, posebno ako je riječ o štiklama. Izabrali smo neodoljive štikle u zavodljivoj boji crvenog vina koje će izvrsno izgledati u poslovnoj i večernjoj odjevnoj kombinaciji.

 

 

ZARA

Nastavljamo s popularnom bojom vina i odabiremo zanimljivu krznenu maramu i odgovarajuće kožne rukavice u istoj boji. Dodaci poput ovih definitivno čine trenutnu razliku i postižu da izgledate nešto uglađenije i dotjeranije uz relativno malo truda i novaca.

ZARA

H&M

Nakit je još jedan vrlo važan, a često zanemarena modni dodatak koji pomaže kreiranje “dovršenog izgleda”. Pokušajte i same dodati decentan lančić i nekoliko prstena i  u trenutku ćete primijetiti kako izgledate drugačije. Čini se da je vrijeme statement nakita iza nas, no ponovno to je stvar osobnog ukusa. Svakako vam preporučujemo da izdvojite nekoliko klasika i nosite ih na dnevnoj bazi, a za posebne prilike posegnete za nešto posebnijim primjercima.

BERSHKA

STRADIVARIUS

Beretke i vuneni šeširi nepobitan su hit sezone. Izabali smo nježne puder nijanse za ženstveni izgled. Osim što će vam grijati u hladnim i vjetrovitim danima, istovremeno izgledaju izvrsno!

STRADIVARIUS

PULL&BEAR

Ako želite u svoju kolekciju cipela uvrstiti funkcionalne, no nešto posebnije gležnjače definitivno potražite popularan primjerak s biserima. Model poput ovog preplavio je police trgovina, a moramo priznati da je privukao i našu pažnju. Tek nekoliko elegantnih bisera dovoljno je da obične crne čizmice pretvore u elegantan par cipela za različite prigode. 

PULL&BEAR

Za kraj, nemojte zaboraviti na sunčane naočale niti u zimskim mjesecima. Crni “mačkasti” okviri zagarantirat će urbani izgled!

ZARA

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Web Zara, Mango, H&M, Stradivarius, Bershka

Facebook KOMENTARI

Back To Top