ZTC

Kožna jakna jedan je od neizostavnih komada koji čine potpunu jesensku garderobu. Danas ih na policama dućana gledamo u najrazličitijim bojama, krojevima, od brušene ili sjajne kože s detaljima ili u prepoznatljivom klasičnim izgledu.

Neovisno o tome koji je vaš stil odijevanja, kožna jakne dolaze u toliko različitih verzija da ćete definitivno pronaći i svoj omiljeni model. Danas smo pretražili web shopove poznatih high street brendova u potrazi za kvalitetnim, pristupačnim i modernim jaknama koje će odgovarati različitim prigodama.

Od klasične minimalističke crne jakne za odlazak na posao ili fakultet, preko popularnih jakni od brušene kože u pastelnim nijansama pa sve do žarke crvene ili žute koje će podignuti svaku odjevnu kombinaciju na novu razinu. Moramo priznati, stvarno je teško izabrati samo jednu kada sva zrači posebnim šarmom. 

S crnom ili smeđom kožnom jaknom nikada ne možete pogriješiti, pa ipak teško je odoljeti boji kao što je bordo ili ružičasta. Hmmm, prepuštamo vas slatkim mukama!

BERSHKA

BERSHKA

H&M

ZARA

ZARA

MANGO

MANGO

MANGO

STRADIVARIUS

STRADIVARIUS

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: web stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE