ZTC

Naklada Nika nedavno je predstavila hrvatsko izdanje knjige Tip of the Week koja je privukla veliki interes javnosti. Autori nagašavaju kako je  Tip of the Week prvi interaktivni priručnik koji se ne čita – s njim se zapravo komunicira i razgovara. Odlučili smo saznati više i napraviti darivanje za naše čitatelje! 

Nedavno je u Hrvatskoj objavljena zanimljiva žuta knjižica i izazvala veliko zanimanje. Kako je nastala ideja o knjizi Tip of the Week i tko se krije iza nje?

Ideja za knjigu Tip of the Week rodila se još 2010., kad smo četvrtkom počeli objavljivati tekstove i slati ih e-mailom svojim čitateljima. Ideja je bila da podijelimo svoja iskustva o jednostavnim i svakodnevnim temama osobnog i profesionalnog rada i razvoja. Tekstove smo počeli pisati (i još uvijek je tako) kako bismo u prvom redu sami sebe motivirali i educirali. Većina tekstova je i napisana upravo u trenutku koji je zahtijevao djelovanje ili suočavanje s izazovnom situacijom.

Projekt smo počeli razvijati 2010. na području Makedonije, a onda smo koncept  regionalno proširili i počeli tjedne savjete objavljivati i u Srbiji. Nedavno smo u suradnji s Nakladom Nika ovaj projekt predstavili i na hrvatskom tržištu. Iza koncepta Tip of the Week krije se ideja educiranja i motiviranja što većeg kruga ljudi u regiji, kao mjesto razmjene iskustva i znanja.

Što Tip of the Week izdvaja od ostalih knjiga na hrvatskom tržištu?

Naravno da u ovom žanru postoje različiti pristupi i izdanja, strana i domaća, a ono po čemu je Tip of the Week prepoznatljiv jest koncept jedinstvenog sadržaja. Inovativnost se odražava u otvorenim, iskrenim i vrlo osobnim sadržajima. Jedinstven je i način prezentacije informacija; struktura tekstova, grafička rješenja, igre i vježbe, tablice, grafikoni i dizajn. Novost je i autorski društveno-odgovorni sponzorski model – COSM© (Customer Oriented Sponsorship Model), koji omogućuje korist ne samo za sponzora i korisnika sponzorstva, već i za krajnjeg kupca. Primjerice, u Hrvatskoj je Raiffeisenbank Austria (RBA) čitateljima omogućila nižu cijenu priručnika.

Zato rado naglašavamo da je Tip of the Week prvi interaktivni priručnik koji se ne čita – s njim se zapravo komunicira i razgovara.

Projektom Tip of the Week želimo promovirati novi, inovativni koncept poslovne komunikacije u regiji.

Što vam predstavlja najveće zadovoljstvo u radu na projektu Tip of the Week?

Ovaj nam projekt omogućuje da se bavimo onime što volimo. Uzmete li ovu žutu knjižicu u ruke, odmah će vam biti jasno o čemu govorimo, dobit ćete potpunu sliku o nama, tko smo i što mislimo. Kao što smo već naglasili, ideja je da razvijemo regionalni koncept i da povežemo autore iz susjednih zemalja, kako bismo svijetu predstavili pozitivnu perspektivu ovog područja, različitu od uobičajene negativne percepcije.

Kakvi su vam planovi, kako u budućnosti namjeravate dalje razvijati ovaj koncept?

Tip of the Week svima nudi nešto. Nije riječ samo o korisnim profesionalnim savjetima ili metodi za one koji žele nešto promijeniti u svom poslovanju i životu.

Ovo je knjiga za studente, umirovljenike, zaposlene, nezaposlene, menadžere, prodavače, bankare, knjiga za početnike i napredne, knjiga koja može dovesti do promjene na nekoliko razina, od osobnih postignuća do profesionalnog uspjeha.

Naša je želja da ova žuta knjižica pronađe put do što više čitatelja. To će nas učiniti sretnim autorima i dati nam motivacije za daljnje primjene ovog jednostavnog i učinkovitog koncepta.

Više o interaktivnom priručniku za osobni i profesionalni razvoj saznajte na TIP OF THE WEEK.

DARIVANJE

Nasumičnim odabirom darivat ćemo čitatelje, darujemo jednu knjigu i 5x kartice, javite nam se putem maila redakcija@stilueta.net, ostavite ime i prezime, kontakt telefon i adresu. Sretno svima!

Pripremila: Stilueta, Foto; PR

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE