skip to Main Content
MENU
Timothy Omčikus: Divan editorijal mladog fotografa iz Pule!

Timothy Omčikus: Divan editorijal mladog fotografa iz Pule!

Timothy Omčikus je mladi fotograf iz Pule, njegov rad smo zapazili na društvenim mrežama još prije godinu dana, te nas od onda svakodnevno ponovo oduševljava. Vrlo mistične i romantične, njegove fotografije u trenu privlače mnogo znatiželjnih pogleda. Timothy je oduvijek volio putovati i vidjeti lijepa i nova mjesta, a pritom i zabilježiti te trenutke, iako se fotografijom bavi tek dvije godine, on se svakodnevno usavršava i neprestano uči kako bi svoj rad doveo do savršenstva. Oduvijek je znao da se želi baviti nečim kreativnim, a dodatnu motivaciju mu pruža to što je fotografija nešto gdje se može razvijati i napredovati. Za sebe kaže da je perfekcionist i da uvijek voli napraviti najbolje što može i ne stati dok ne ostvari svoje ciljeve.

Ispred objektiva ovog mladog fotografa stala je Elena Jung, a njegov novi editorijal nas je oduševio. Njegovo oko za detalje i izražena osobina perfekcije smjestile su ove fotografije na sam vrh fotografskog svijeta. Ne sumnjamo kako će Timothy postići još puno toga u životu jer iako je mlad već i sada može stati rame uz rame fotografa  koji se bave ovim poslom puno duže.

Više o Timothy-u i njegovom radu možete pronaći na društvenim mrežama: Timothy Omčikus, Timothy Omčikus Photography, timothy_om.

Foto: Facebook Timothy Omčikus

Model: Elena Jung

Pripremila: Stilueta

Facebook KOMENTARI

Back To Top