ZTC

Timothy Omčikus je mladi fotograf iz Pule, njegov rad smo zapazili na društvenim mrežama još prije godinu dana, te nas od onda svakodnevno ponovo oduševljava. Vrlo mistične i romantične, njegove fotografije u trenu privlače mnogo znatiželjnih pogleda. Timothy je oduvijek volio putovati i vidjeti lijepa i nova mjesta, a pritom i zabilježiti te trenutke, iako se fotografijom bavi tek dvije godine, on se svakodnevno usavršava i neprestano uči kako bi svoj rad doveo do savršenstva. Oduvijek je znao da se želi baviti nečim kreativnim, a dodatnu motivaciju mu pruža to što je fotografija nešto gdje se može razvijati i napredovati. Za sebe kaže da je perfekcionist i da uvijek voli napraviti najbolje što može i ne stati dok ne ostvari svoje ciljeve.

Ispred objektiva ovog mladog fotografa stala je Elena Jung, a njegov novi editorijal nas je oduševio. Njegovo oko za detalje i izražena osobina perfekcije smjestile su ove fotografije na sam vrh fotografskog svijeta. Ne sumnjamo kako će Timothy postići još puno toga u životu jer iako je mlad već i sada može stati rame uz rame fotografa  koji se bave ovim poslom puno duže.


Više o Timothy-u i njegovom radu možete pronaći na društvenim mrežama: Timothy Omčikus, Timothy Omčikus Photography, timothy_om.
Foto: Facebook Timothy Omčikus
Model: Elena Jung
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari