Odlično raspoložena publika na Trsatskoj gradini u četvrtak je uživala u veseloj atmosferi koju su priredile The Frajle – četiri dame koje svojim obradama, ali i autorskim izvedbama osvajaju publiku diljem regije. Posjetitelji su uživali u interpretaciji nekih od najpoznatijih uspješnica, ali i autorskim stvarima kao što je „Ma daj, lutko“ i „Ljubav na dar“ koje je riječka publika s Frajlama pjevala u glas.

The Frajle su otkrile kako se uvijek rado vraćaju u Rijeku, gdje imaju brojne obožavatelje, što je dokazala i prepuna Trsatska gradina na sinoć održanom koncertu. Šarmantne Marija, Nataša, Jelena i Nevena nisu krile oduševljenje publikom, ali i lokalitetom kaštela s kojeg se pruža prekrasan pogled na čitav grad. Kako govori i njihova pjesma, The Frajle su publici na Gradini dale „ljubav na dar“, kroz svoje stihove i zaraznu pozitivnu energiju koja je raspjevala i rasplesala sve prisutne.

Na Trsatskoj gradini posjetitelje u nedjelju, 29. srpnja očekuje koncert „Na obali srca“ u izvedbi poznate vokalne solistice Vivien Galetta i mladog talentiranog gitariste Natka Štiglića uz zanimljive goste – Voljena Grbca, Maria Šimunovića, Antonia Krištofića te Anju i Ninu Fakin. Ulaznice su u prodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr.

Foto:PR
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE