ZTC

U svom privatnom životu volim biti okružena toplim, nasmijanim, simpatičnim ljudima, onima s kojima se mogu nasmijati, biti svoja, ali i naučiti nešto novo. To mi je posebno drago kad je netko drugi u nekom svom području expert, a ja slušam, čudim se, zapažam i učim.

Zahvaljujući svom poslu i Stilueti moj se krug ljudi u nekoliko zadnjih godina prelijepo širi, svi smo mi drugačiji i dok s nekima kliknem baš savršeno poslovno, neke poželim još bolje upoznati i privatno. Zadnji put sam upotrijebila isti termin, a ide ovako – desi se ljubav na prvu kavu.

Elenu Gjorgjevsku upoznala sam prije nekih godinu dana, svidjela mi se neka samozatajnost i otmjenost kojom je zračila i kad sam krenula s ovom rubrikom koju je prepoznao i Teatro Lounge bar, znala sam da ću na jednu kavicu privesti i Elenu. Na svu sreću pristala je, i ne samo to, netom poslije djevojačke u petak (a znamo koliko traju djevojačke), u subotu nam se pridružila puna dobre volje i riječi inspiracije.

Elena Gjorgjevska

Prije nego smo i krenule u razgovor zapazila sam tetovažu, a Elena mi je otkrila kako se radi o inicijalima majke, djeda i sestre, ljudima koji su na nju ostavili najveći trag. Tetovažu je napravila prije godinu i pol dana, nije nikad požalila, a otkriva kako ima još jednu tetovažu posvećenu djedu sa stihovima “You raise me up”.

“Djed mi je bio  stvarno najbolji prijatelj, vodio me kroz život, bila sam jako vezana uz njega…”

Prepoznala sam odmah koliko je u životu moje sugovornice obitelj bitna, a kako sam i sama odrasla  u velikoj obitelji, povezanost i njegovanje obiteljskih vrijednosti jako me se dojmilo.

No, i druga strana priča jednako je zanimljiva. Elena je u Rijeku došla studirati, završila je dizajn interijera u školi Callegari i priznaje kako obožava uređivati svoj životni prostor i igrati se detaljima, stalno nešto mijenjati. Ipak, sebe najviše daje u svoj posao, ništa joj nije teško i uživa u tome što radi!

Elena je vrlo predana i uspješna  i to poslu, sad nećete vjerovati, s avionima! Avianet24 firma je s riječkom adresom, a nedavno je otvorena i podružnica u Makedoniji. Avianet24 osigurava privatne letove, posao je to koji nema radno vrijeme, a u riječkom ženskom timu mjesto je pronašao samo jedan muškarac. Iako nema pravila, najčešće rute su prema Italiji, Francuskoj i sada u ljetnom razdoblju prema Ibizi.

“S nama su letila poznata imena kao što je Sean Penn, Kličko, Bocelli, Tina Turner, Fellipe Massa, brojni domaći nogometaši, poduzetnici i političari…”

U firmi Elena radi s majkom i sestrom te ističe kako jako dobro kombiniraju privatne i poslovne uloge te se majci obraća sa “Šefice”, a jako cijeni što je sve postigla svojim radom, trudom i strpljenjem te se divi njezinim radnim navikama te profesionalosti koju je uspjela usaditi i svojim kćerima. Kao i u svakom poslu, i u ovom postoje oni dani koji jednostavno nose epitet stresnijih, tada naglaša Elena svaka se zatvara u svoj ured, uz glazbu i svježe cvijeće koje ured podigne u trenu, stvari se brzo vraćaju na svoje mjesto, u poslu za koji ističe kako nema pravila, svaki je dan drugačiji i nikad se ne zna koje izazove donosi.

Makedonija je domovina Eleni i obitelji koja je u Rijeku došla prije desetak godina. Došla i zaljubila se u naš grad za koji ima samo riječi hvale.

“Obožavam arhitekturu,  ne mogu se prestati diviti, volim ljude koji su otvoreni i topli, ja sam se zaljubila u ovaj grad, probudim se, uživam i  gledam more, jako volim Rijeku i oduševljavam se njome iz dana u dan…”

Moja mi je ljupka sugovornica otkrila kako voli izazivati samu sebe, intervju sam počela pričom o tetovaži no ona ima još jedno veliko značenje. Tetovažom je dala čast ljudima koje voli, no i riješila svoj veliki strah od igle. Drugi veliki stvar imala je od letenja te iako je dugo involvirana u avio svijet tek je nedavno riješila veliki strah i poletjela! Često pišem o izlascima iz zone ugode i nagradama koje dolaze kad to uspijemo ostvariti te me uvijek raduje vidjeti kako je to u životima drugih, koje su zone komfora i kako su pronašli način izaći iz njih!

“Posebno uživam u trenucima s prijateljicama, kad smo sve na okupu budući da nismo sve u Rijeci, uživamo u skype druženjima no najsretnija sam u onim trenucima kad smo zajedno”

Put ljubavi ide preko finih obroka kažu, put prijateljstva preko finih kavica, do neke slijedeće mogu samo zaključiti s malom dozom mudrosti, kad vam se netko svidi, slušajte intuiciju, dajte si priliku da osobu upoznate, sigurna sam da ćete uživati, baš kao i ja u ovom Teatro susretu!

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

ZAHVALA: Teatro Lounge Bar

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE