ZTC

Sa dolaskom proljeća konačno spremamo svoje debele kapute i bunde iz ormara i stavljamo u prvi plan svoje najdraže kožne i traper jakne! Uvijek must have i praktične traper jakne vrlo lako mogu svaki outfit upotpuniti i podići na neku drugu razinu.

Sve više posežemo za unikatnim proizvodima, sve više želimo imati nešto drugačije i posebnije od drugih, nešto što nema nitko drugi. Traper je vječan, a personalizirana traper jakna oduvijek je bila predmet želja trendseterica, ali i svake žene koja želi biti zamijećena ili iskazati svoju osobnost i kreativnost.

Tu želju i potrebu prepoznaje već treću sezonu za redom i mlada umjetnica i diplomirana dizajnerica iz Zagreba, Tatjana Grivić, koja nam i ove sezone predstavlja 5 novih modela jakni od kojih svaka priča svoju priču te šalje vrlo jasnu poruku.

Ove traper jakne su idealni stilski saveznik te se lako kombiniraju i u casual i u večernjim izadanjima. Svaka jakna je unikatna te ručno oslikana bojama koje su perive do 40°.

Osim već oslikanih jakni, Tatjana izrađuje i one s vašom idejom: zanimljivom ilustracijom, najdražom izrekom ili porukom. Uvijek je otvorena za prijedloge i ideje kupaca kako bi dobili personaliziranu jaknu koja u potpunosti odgovara njihovom stilu i osobnosti, te za recikliranje i unošenje novog duha starim traper jaknama.

Na pitanje zašto samo 5 modela i da li planira masovnu proizvodnju odgovara: ”Nikako. Umjetnost nije za svakog i ona se ne stvara za masu. Nikad masovno neće biti poželjno kao limitirano.”

Iako je proljetna kolekcija  tek izašla, Tatjana punom parom već sprema ljetnu kolekciju koja će ugledati svjetlo dana u mjesecu svibnju.

Foto: Domagoj Borščak

Vaši komentari